AlienWare 17 R3 nereden alabilirim?

Rizaeff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 2 aydan daha fazla bir süreçtir "Alienware" notebook arıyorm. İstanbulda bakmadığıö mağaza kalmamıştır neredeyse. Tüm online satış sitelerini gezdm. Sadece en son model var. Onunda fiyatı belli (12000₺)
Benim aradığım model "Alienware 17 R3" ama malesef bulamıyorm. Amazon'da var. Ama nekadar güvenli orasıda soru işareti. Lütfen bilgisi olan yorum yazsn.
Teşekkürler

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 2 aydan daha fazla bir süreçtir "Alienware" notebook arıyorm. İstanbulda bakmadığıö mağaza kalmamıştır neredeyse. Tüm online satış sitelerini gezdm. Sadece en son model var. Onunda fiyatı belli (12000₺)
Benim aradığım model "Alienware 17 R3" ama malesef bulamıyorm. Amazon'da var. Ama nekadar güvenli orasıda soru işareti. Lütfen bilgisi olan yorum yazsn.
Teşekkürler

Sadece yurtdışından geliyor

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
amazon güvenlide garanti sorunu olur

Garanti sorunu olmayacaktır, Dell’de çalışıyorum. Alınan cihazın Türkiye içinde garantisi olmazsa eğer yani Yurt dışı garantisi olursa eğer Dell’in sitesinden ücretsiz ownership transfer yaparak cihazı Türkiye içinde garantisini sağlayabilirsiniz.

Rizaeff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Garanti sorunu olmayacaktır, Dell’de çalışıyorum. Alınan cihazın Türkiye içinde garantisi olmazsa eğer yani Yurt dışı garantisi olursa eğer Dell’in sitesinden ücretsiz ownership transfer yaparak cihazı Türkiye içinde garantisini sağlayabilirsiniz.
Cok tesekkur ederim. Yardiminiz icin.

derivative

Asistan
Reaksiyon puanı
41
diğer markalar için de geçerli mi bu mesela acer

frknalt7n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkince el piyasasında bulmuştum ama muadil modellere nazaran aşırı pahalı. Al bi Msi rahat et bence

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Merhaba arkadaşlar.
Teşekkürler
Gtx970m iceren bir makineye bukadar para vermek delilik topla bi makine canavar oyna kafayi yemeyin