Haber Ali Y. Koç: "Bugün biz gerçek şampiyonun kim olduğunu; şerefsizlere, haysiyetsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik."

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tella
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tella

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Fenerbahçe Başkanı Ali Y. Koç, son açıklamasında, "Bugün biz gerçek şampiyonun kim olduğunu; şerefsizlere, haysiyetsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik," diyerek sert bir çıkış yaptı. Bu sözler, spor camiasında büyük yankı uyandırdı ve gündeme oturdu.

1716229094590.png

Bu sözler, Fenerbahçe taraftarları arasında büyük destek bulurken, rakip camialardan tepkilere yol açtı.

Açıklamalarıyla gündeme damga vuran Ali Y. Koç'un bu sözleri, Fenerbahçe'nin kararlılığını ve inancını bir kez daha gözler önüne serdi.

Benim Ali Koç'a tepkim şu; Son gülen iyi güler.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Ali Koç Röportaj:

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Fenerbahçe Başkanı Ali Y. Koç, son açıklamasında, "Bugün biz gerçek şampiyonun kim olduğunu; şerefsizlere, haysiyetsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik," diyerek sert bir çıkış yaptı. Bu sözler, spor camiasında büyük yankı uyandırdı ve gündeme oturdu.

Ekli dosyayı görüntüle 190188

Bu sözler, Fenerbahçe taraftarları arasında büyük destek bulurken, rakip camialardan tepkilere yol açtı.

Açıklamalarıyla gündeme damga vuran Ali Y. Koç'un bu sözleri, Fenerbahçe'nin kararlılığını ve inancını bir kez daha gözler önüne serdi.

Benim Ali Koç'a tepkim şu; Son gülen iyi güler.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Ali Koç Röportaj:
Susuyorum çünkü Aziz Başkan geliyor.
images (3) (13).jpeg

Son düzenleme:

Tella

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Provokatörlere geçit yok. Sahada sadece amigoluk yapıyorlar ..