Ali Kuçik, Bucaspor'da

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
medya.php

Ali Kuçik İle İlgili Açıklama
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, Ali Kuçik'in 2010-2011 sezon sonuna kadar Bucaspor Kulübü’ne geçici transfer edildiği bildirildi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimizin profesyonel futbolcularından Ali Kuçik’in 2010-2011 sezon sonuna kadar Bucaspor Kulübü’ne geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır."
www.bjk.com.tr

Teknik Direktör Schuster tarafından onaylanan bu transfer sonrasında HABER1903'e konuşan Küçik;

" Bucaspor'a ikinci yarıda kiralanıyorum. Daha güçlü bir şekilde Beşiktaş'a döneceğim. 2 gün içinde resmi sözleşmeyi imzalayacağım. Ben hocam ile görüşemedim. Fakat Serdal Başkan ile görüştüm. Serdal Başkan, hocamın beni çok sevdiğini fakat bu takımda şans bulmamın çok zor olacağını, kendimi geliştirmem için Bucaspor'a izin verdiğini söyledi. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah." diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
iyi olmuş ilk 11 de şans bulursa pişer ve bjk ye daha faydalı olur seneye.çok yetenekli bir oyuncu

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Eline büyük bir fırsat geçmişti forvet oyuncularımızın sakatlığında ama maalesef bu fırsatı çok ama çok kötü kullandı. İnşallah Bucaspor'da kendini daha da geliştirir. A2 başka A takım başka ne de olsa.

chemical

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Batuhanda aynı amaçla gönderilmişti...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Batuhan'ın kişilik sorunu var. Ali Kuçik'te böyle bir şey yok- röportajlarından edindiğim kadarıyla-. Batuhan cıvığın teki. Magazin futbolcusu.