Ali Dürüst - Aysal, Terim'i Gönderiyordu

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Türkiye'nin HTSPOR'dan duyduğu haberi doğruladı: Aysal, Terim'i gönderiyordu...

Erhan Telli'nin bugün yazdığı ve Türkiye'de gündeme oturan "Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 6 Nisan'daki Mersin İdman Yurdu maçı sonrası Fatih Terim'i gönderiyordu. Bu olay şampiyonluğun ardından Terim'den gizlendi" haber-yorumunu İkinci Başkan Ali Dürüst de doğruladı.
AMK'ya konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst "Evet, Başkan Ünal Aysal'ın Mersin İdman Yurdu maçından sonra Fatih Terim'i göndermek istediği doğru. Ama benim yönetimde olmamdaki sebep de bu zaten. Başkan orada beni dinledi. Dinlediği de iyi oldu. 2. kupayı da aldık. Sadece bu olay değil, birçok olay oldu. Başkan hepsinde beni dinledi” dedi..#

848277_detay.jpg

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/848277-iste-htspor-farki

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
BAŞKAN Ünal AYSAL'dır... ne derse o olur... geri kalan herkes onun elamanıdır....

İkinci Başkan öyle bir ikinci başkan ki çıkıp Başkanına kendi doğru bildiğini rahatça söyleyebiliyor..

Başkan öyle bir BAŞKAN ki kendi harici fikirlere de değer veriyor..

işte bu nedenle bu adamlar öne çıkan isimler oluyor..

(aslında yukarıdaki özellikler basit herkeste olması gereken şeyler ama bizim ülkemizde nadir bulunuyor heleki güçlü bir koltukta isen..)

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Böyle bir açıklama niçin yapılır acaba garip, Ali Dürüst ne yapmaya çalışıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kulüpten kopanlar bu söylemleri yapmak zorundalarmı.? ünal aysal gibi başkanı nerde bulacaklar.
Allah onu başımızdan eksik etmesin

Teoman TEO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ali dürüst doğru söylüyor söyledikleri yalan değil