Alex Sportif Direktörlüğe Doğru!

N3CAT1

Dekan
Emektar
Katılım
20 Nisan 2008
Mesajlar
6,608
Reaksiyon puanı
144
Puanları
243
Fenerbahçe camiasında tüm gönüller Alex için birleşti.

575408_detay.jpg


Alex zaten taraftarın 1 numarası... Başkan Aziz Yıldırım da önümüzdeki sezon için olumlu sinyalleri net olarak vermişti. Aykut Kocaman da “Çalışırım” deyince Brezilyalı yıldızın sportif direktörlüğü için hiçbir engel kalmadı.

AYRILMAYI HİÇ İSTEMİYOR
Günlerdir Sarı-Lacivertli camiada, “Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex takımda kalacak mı?” sorusu tartışılıyordu. Hatta bunun sezon sonuna kadar da gündemde kalması bekleniyor. Ancak son zamanda yaşananlar adeta mayıs ayında yaşanacakların göstergesi olmaya başladı. Herkesin gönlünden geçen Brezilyalı yıldızın takımın sportif direktörlüğüne getirilmesiydi. Alex her defasında Fenerbahçe’de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek ayrılmayı istemediğini açıkça ortaya koydu. Taraftarın da gönlünde taht kurduğu için tribünlerde de sorun yoktu. Geriye başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman kalıyordu.

ARTIK İŞ RESMİYETE KALDI
Başkan Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde Lig TV’deki açıklamalarında Alex’i yere göğe sığdıramayıp övgüler yağdırırken, “Alex Fenerbahçe için bir değerdir. Sezon sonunda oturup konuşacağız” diyerek bu konudaki niyetini bir anlamda ortaya koymuştu. Bunun ardından en büyük sorun ise teknik direktör Aykut Kocaman’ın tavrı olarak düşünülüyordu. Çünkü ikilinin arasının pek iyi olmadığı herkesçe bilinen bir durumdu. Ancak önceki gün Kocaman yaptığı açıklamalarda Alex ile çalışabileceğini açıkça söyleyince ortada tek bir sorun bile kalmadı. Muhtemelen başkan Aziz Yıldırım ile Brezilyalı yıldız devre arasında masaya oturarak sportif direktörlük konusu konuşulacak ve iş resmiyete dökülecek.

Kaynak
 

CODON

Doçent
Katılım
20 Kasım 2010
Mesajlar
933
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Böyle bir karar çok iyi olur.Yıldız futbolcu yıldız olacak gençleri iyi tespit eder.Zaten belliydi bu durum...
 

cobra11

Müdavim
Müdavim
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
218
inş doğrudur habertürkde genelde yalan haber olur ama bu doğrudur inş :)
 

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,603
Reaksiyon puanı
493
Puanları
7,263
evet Türkçe öğrense tam layığı ile yapar bu görevi.Twitter'da iki kelime Türkçe ile olmuyor kaptan :D
öğrenip öğrenmemesi elbette ona kalmış ancak 6 sezondur burada ve hala konuşamıyor
 

eray045

Rektör
Katılım
12 Nisan 2008
Mesajlar
12,600
Reaksiyon puanı
250
Puanları
243
Twitter'dan takır takır Türkçe yazıyor valla. :D
 
Üst