Alex ile anlaşmıştık !

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
"Alex ile anlaşmıştık"
Alex de Souza ile ilgili gizli bir gerçek 5 yıl sonra ortaya çıktı...
23/10/12 10:00
787756_detay.jpg
favorilere_ekle_btn.png

• [*=center]
    zarf.gif

"HEYKELİ DİKİLECEK ADAM DEĞİL"
2007 yılında Özhan Canaydın başkanlığındakiGalatasaray yönetiminde futbol şube sorumlusu olarak görev yapan Fatih Gökşen çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
Gökşen, heykeli dikilen ve Fenerbahçe ile yollarını ayıran sambacıyla ilgili “2007’de Alex ile anlaştık. 2 milyon dolara da el sıkıştık. Alex, Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan ve tarihe sulu derbi olarak geçen olaylı maçta oynamayacağını bizi arayıp önceden bildirdi. Fakat çıkan olaylar sonrası korkarak, Galatasaray forması giymekten vazgeçti. Şiddet dolu olaylar yaşanmasaydı Alex,Galatasaray’a gelecekti” dedi...

Beyaz TV’ye konuşan Fatih Gökşen, “Alex heykeli dikilecek ve bir Fenerbahçe efsanesi olacak futbolcu değil” dedi ve şöyle devam etti:

"Alex’in gidişi çok abartıldı. Türkiye’ye getirdiği Avrupai bir başarı yok. 25 milyon Euro vergisiz para kazanıp, giderken kendisini Başbakan uğurladı. Alex, heykeli dikilecek, efsane ya da kahraman ilan edilecek adam değil. Başbakan’ın uğurlayacağı bir futbolcu hiç değil."

“KIZIM HASTA” DEDİ MAÇA ÇIKMADI

"Biz 2007’de Alex ile Galatasaray’a gelmesi konusunda anlaştık. Özhan Canaydın, yönetimden bu olayı gizli tutmamızı istedi. 3 kişi biliyorduk. Fenerbahçe’den Alex 1.5 milyon dolar alıyordu ve sözleşmesi biterken sorunlar yaşamıştı. Zam istiyordu. Mali konuda pürüzler yaşamıştı. Biz devreye girdik ve 2 milyon dolar yıllık ücret karşılığında kendisiyle söz kestik."

"HER ŞEY BİTMİŞTİ"

"Alex, sulu derbide bizimle anlaştığı için oynamak istemedi. Fenerbahçe şampiyonluğu o sezon bizimle Ali Sami Yen Stadı’nda oynayacağı maç öncesi garantilediği için Alex “Kızım hasta” diyerek o gün maça çıkmadı. Bunu da önceden bize bildirdi. Telefonla bizi aradı “Çocuğum hasta ve hastaneye gideceğim diye izin aldım. Oynamayacağım” dedi. Ama o günkü olaylar bize gelişini engelledi."

"BENİ HAİN İLAN EDERLER GELEMEM"

”O derbi şiddet ve tehlike içeren bir maç olarak tarihe geçti. Alex derbinin ardından salı günü bizi aradı. “Kusura bakmayın, ben size gelmeyeceğim. Bu taraftar ortamı ve olaylar beni çok üzdü ve etkiledi. Bu olaylardan sonra Fenerbahçe’den ayrılıp Galatasaray’a gelirsem beni hain ilan ederler. Transferden vazgeçtim” dedi. Fenerbahçe’nin kaptanı olduğundan ve etkilenmemesi adına bugüne kadar sustum. Neden bunu şimdi açıklıyorum. Başka futbolculara haksızlık ediliyor ve ayıp oluyor. Türk insanı bu değeri kendi çocuklarına vermeli.”

Kaynak:http://spor.haberturk.com/futbol/haber/787756-alex-ile-anlasmistik

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Nasıl olsa adam gitti arkasından rahat rahat konuşun ş******r.Hele kaynak habertürkse çek ipini.Güneş balçıkla sıvanmaz a*****ler.

yedionbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fatih gökşen reklamını yaptın tamamda şuan küfürden başka bişey kazanmıosun...yinede bir sadri şener değil...kaynakda habertürk yalnız traj uğruna 2+2 ye 89 diyebilecek bir yapı :D

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
alex gitti artık münasip yerlerine kına yakabilirler

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim işin temeline inmek lazım. maalesef türkiye de ki holiganizmin bir yansıması bu.
hatırlarsanız bir kaç gün önce hagi'yi a.yıldırım istemedi dersen (http://spor.mynet.com/haber/hagiyi-aziz-yildirim-istememis/55789 ) bugünde bir gs li yönetici çıkar hagi nin fener de muadili olan alex için buna benzer bir şey söyler. bırakın bunları kardeşim. hepsi medyada yer almak için ve haber olmak için taraftarı kullanmak isteyen adamlar...
yoruma bile değmez aslında bir tezgah kurmuşlar oynuyorlaz bizde izliyoruz...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Alex Twitter'dan cevap verdi bu yalan habere.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Alex Twitter'dan yalan olduğunu söyledi.

550247_383930798353733_801024629_n.jpg

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
İngilterede ki holiganlık yanında Türkiye deki hiç kalır

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu adama çok üzülüyorum hayatı bir anda değişti.