Aldığımız bildirimler hakkında ve bir iki ufak şey

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Geliştiricilerin başını biraz da ben ağrıtayım.

Bugün Sagopa Kajmer sosyal grubuna girmek için davet aldım, dolayısıyla "Aldığınız bildirimler: 1" yazıyor üye bilgilerimin altında. Tıklayınca aldığım davetler açılıyor ancak bu sayfada daveti kabul veya reddetmek için bir seçenek yok.

İkinci olarak, sosyal gruba giriyorum, orada "daveti kabul et" ve "daveti reddet" tuşları mevcut; "Daveti reddet" tuşuna tıklıyorum, sayfa açılıyor ama davet hala olduğu yerde kalıyor.. Dolayısıyla da sürekli "aldığınız bildirimler: 1" olarak görünmeye devam ediyor.

Alıntılar:
Alıntılarda iç içe alıntı özelliği kaldırılmış bazı alıntılar çok anlamsızlaşıyor bu şekilde.

Mesaj silme:
Daha önce üyelere kendi mesajını silebilme yetkisi vermiştik. Sanırım vBulletin'e geçişten sonra bu ya unutuldu, ya da böylesi daha uygun görüldü. Bir konuya cevap yazdıktan sonra "boşver" dedim kendi kendime, sileyim dedim ama tabi işler eskisi gibi değil, silemedim. :)

Hızlı cevapta alıntı:
Hızlı cevapta alıntı özelliği yok mu? Aslında her mesajın altında iki tane alıntı tuşu var, ilkine tıklayınca mesaj yazma sayfasına yönlendiriyor alıntı yaparak, ikincisi ise sanırım hızlı mesaj bölümüne hemen alıntılama yapıyor, basınca o tuş yeşil oluyor ama başka hiç bir değişiklik yok. Acaba tuş bu işe yarıyor ama çalışmıyor mu? Her halükarda ne işe yaradığı belli değil.

Hızlı düzenleme:
Eskisi gibi hızlı düzenleme özelliği olsa iyi olur. (Inline editing.)

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hızlı cevabı bende fark ettim. Alıntı Özelliğini o fazla sorun değilde
mesaj silme smf'de iyiydi keşke burda da olsa. Arasıra aynı haber7.com gibi üst üste gönderiyom firefox kullanmama rağmen

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Anasayfa için Bağlantı Linki yok, Birde "Yukarı git" butonunun konumu çok aşağıda kalıyor.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bunları da not alıyorum. Haftasonu kampa giriyoruz ;) Orada tüm bunları da düzeltmiş olacağız Elmacik Bey ;) Teşekkürler.

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bir de bir ''Konuyu Değerlendirin'' bölümünde bir değer verdikten sonra çıkan pencere aşağıdaki gibi. Sanırım Türkçe karakterlerden dolayı.

Son düzenleme:

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Bir de eski forumdaki "siz mesaj yazarken şu kadar daha yeni cevap gönderildi" olayı güzeldi, şimdi mesajı bir yazıyoruz bakıyoruz biz okurken 3 yeni mesaj gelmiş, yeniden yazmak veya düzenlemek zorunda kalıyoruz, karmaşa oluyor. Yapılabilirse iyi olur.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
forumdan direk anasayfaya gidiş yok o durum SDN yi yer imlerine eklemeyenler yada İE kullananlar için sıkıntı olabilir

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Evet o aldığınız bildirimler mesela bende de 8 olarak gözüküyor. Oysa ben gelen davetleri kabul ettim yorumları okudum ama hala orada aldığınız birimler 8 olarak duruyor onun düzeltilmesi gerekiyor. Ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın Elmacik.

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
bende bir kere görüntülenince gidiyor

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ben "mesajlarıma yazılan cevaplar" bölümünü bulamadım, varsa yerini tarif edermisiniz.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
ben "mesajlarıma yazılan cevaplar" bölümünü bulamadım, varsa yerini tarif edermisiniz.

Eskiden cevap yazmış olduğun konuların takibini hiç bir şekilde yapamıyorsun şu anda. Ancak vB'ye geçişten itibaren mesaj yazdığın konuları menüdeki Yararlı Linkler => Aboneliklerimi göster linkine tıklayarak görebilirsin.

Aslında eskileri de bu şekilde aboneliklere dahil edilebilir bir kaç SQL sorgusu yapılarak ama sanırım geliştiriciler şu anda başka işlerle meşgul.

Bir de profilinizde "cevap verdiğim konulara abone ol" ayarını yapmamışsanız şu anda da mesaj yazdığınız konuları takip etmeniz mümkün değil.

Bu arada kendi mesajımızı silmek için sanırım önce "Düzenl" ondan sonra "sil" diyoruz.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Eskiden cevap yazmış olduğun konuların takibini hiç bir şekilde yapamıyorsun şu anda. Ancak vB'ye geçişten itibaren mesaj yazdığın konuları menüdeki Yararlı Linkler => Aboneliklerimi göster linkine tıklayarak görebilirsin.

Aslında eskileri de bu şekilde aboneliklere dahil edilebilir bir kaç SQL sorgusu yapılarak ama sanırım geliştiriciler şu anda başka işlerle meşgul.

Bir de profilinizde "cevap verdiğim konulara abone ol" ayarını yapmamışsanız şu anda da mesaj yazdığınız konuları takip etmeniz mümkün değil.

Bu arada kendi mesajımızı silmek için sanırım önce "Düzenl" ondan sonra "sil" diyoruz.

sağol

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Gözüme çarpan birşey daha var.
Açtığımız konularda başlığı değiştirdiğimizde, bu değişim ana sayfaya ve foruma yansımıyor. Her iki yerde de ilk yazdığımız başlıkla görüntüleniyor.

Son düzenleme:

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Gözüme çarpan birşey daha var.
Açtığımız konularda başlığı değiştirdiğimizde, bu değişim anasayfaya ve foruma yansımıyor. Her iki yerde de ilk yazdığımız başlıkla görüntüleniyor.

Ben sıkça yanlış başlık yazıyorum düzeltiyorum ve anında anasayfada değişiyor ;)