Aldatmanın En Kötüsü Hangisi?

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar sizce aldatmanın en kötüsü hangisi?

Sevgilinizin veya eşinizin sizi başka bir kadın/erkekle aldatması mı, yoksa hemcinsiyle (sevgiliniz/eşiniz bayansa başka bir bayanla, sevgiliniz/eşiniz bir erkekse başka bir erkekle ilişki) aldatması mı sizi daha çok üzer?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Başka bir erkekle aldatması acayip koyar......Kendi cinsiyle ilişkidd olması ise kelimeler kifayetsiz kalır :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Beni bir bayanla aldatmasını tercih ederim. :D
Diğer koşullar bizi bozar...

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ayrıldık, Şişem nerde :D
Her türlüsü üzer en çok da yakın arkadaş ile aldatılmak olurdu herhalde :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
mantıklı düşünüldüğünde, karşı cisle aldattığında aldatılan kişi bu rurumdan kendisine de pay biçer ve depresyona girer. ama hemcisiyle aldatılıyorsa, sorun tamamen eşin ruh hastası olmasından dolayıdır ve aldatılanın suçu kendinde araması gerekmez. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hemcins, karşıcins farketmez isterse fiilen aldatmasın, kafasinda benim yerime baskasini düsünmeye baslamissa beni aldatmis sayarim üzülürüm yol veririm.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
işin içinde aldatma varsa ben yokum, güle güle derim.Hiç uzatmam.

burce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yha çok sevdğin biri olursa uğruna öleceğin biri ???? o zaamanda mı güle güle dersn :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
o kisi senin uğruna ölmüyorsa sen neden ölmekte ısrarcısın:) yha

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
aldatılınca istediğin kadar affet. insanın kalbi kırılıyor bir kere onurunla oynanıyor nasıl unutulur ki

Reaksiyon puanı
189
yha çok sevdğin biri olursa uğruna öleceğin biri ???? o zaamanda mı güle güle dersn :)

Kimse kimsenin uğruna ölmez. Ölen enayiliğinden ölür. Ayrıca bu yazı biçiminizden de anladığım üzere henüz bu işler hakkında yorum yapmak için yaşınız küçük :) Yeteri kadar olgunlaşınca fikirlerinizin nasıl değişeceğini kendiniz de göreceksiniz :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
erkekler unutur ama kadınlar unutmuş gibi yaparlar...

burce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimse kimsenin uğruna ölmez. Ölen enayiliğinden ölür. Ayrıca bu yazı biçiminizden de anladığım üzere henüz bu işler hakkında yorum yapmak için yaşınız küçük :) Yeteri kadar olgunlaşınca fikirlerinizin nasıl değişeceğini kendiniz de göreceksiniz :)

yok yasım 23 aldatılmadım ben saka olark demiştimmm nie cddiiye aldın anlamdm :):) aldatırsa güle güle derimmmm bu kadar basitt gün olur devran döner bi günde o aldatılırr ....

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
canın başkası ile yatmak mı istiyor? ayrıl gitsin üzmenin manası ne?

burce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ugruna ölüncek insan seni aldatmazki ?

sen yapmasan bile sevdiğin yapar insanların beyni o kadar zayıfki hiç yapmam der ama beynine öle bir grdin mi yapar ama oda zayıf kendini kontrol edemeyen insanların ve affedersn ama hayvanların işi doymak bilmeyen kişilerin işi bana göree öle ama şöle bişe var eğerki aldatıyosa ve üzülen karsı taraf oluyorsa oda yanına kalmıyor o aldatan kişide aldatılıyorrr buda bir gerçekk.... kimsenin yanına kalmıyorr yapan kendne yaprrr alçalırrrr.. :):):)

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Birisi uğruna ölmek, üzüntüden intihar etmek vs bana çok ters geliyor.. Bir insan bu kadar aciz olmamalı..

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ölmek kolay bir şey değildir, söylerken çok kolaydır uğruna ölürüm demek ama, işleve geldiği zaman yapamazlar.En iyisi uğruna ölmek konusu hiç açılmamalıdır, gereksizdir.Sago'nun çok sevdiğim bir sözü vardır "Darbeler yesen de yüreğine affetmek en asil intikam" diye ama, aldatmayı kaldıramam..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
ölmek nedir ki biz sevdiğimiz için yaşamayı seçtik de noldu? bu kızları anlamak yerine yörüngeye yerleşmeyi tercih ederim...

ulass09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oy oy burdan cok yaralı çıkar :huh: şükür keyfim gıcır:wub: