Alcohol 120% 2.0.1.2033

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SonKraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
alcohol-multi-final-incl-1.png

Tanıtım:
Alcohol 120% ile 31 adede kadar bilgisayarınızda sanal CD/DVD sürücüler oluşturabilirsiniz. Elinizde bulunan büyük boyutlu bir program ya da oyunları CD/DVD'ler üzerinden oynamak yerine sanal CD/DVD sürücüler üzerinden çalıştırabilirsiniz. Bu sayede CD/DVD'lerin sürekli çalışmasının vereceği yıpranmanın önüne geçmiş olursunuz. Kopya korumalı CD'leri bile sabit diske yazdırabilirsiniz.

Programın çalıştırılması hakkında kısa bilgi:

Kalıp Yapma Sihirbazını çalıştırdığınızda CD/DVD-ROM/RAM'a takmış olduğunuz oyun/program CD'lerini hemen görerek işleme başlar. Daha sonra kalıp dosyasının saklanacağı konumu ve kalıp biçimini seçebilirsiniz. Başlat tuşuna bastığınızda yedekleme işlemi başlatılıp, kalıp dosyası oluşturulur. Oluşturulan kalıp dosyasına farenin sağ tuşuyla tıklayın. Açılan pencereden 'sanal sürücüye gönder' menüsüne tıkladığınızda sürücü üzerindeki programın/oyunun kurulumu başlatılır ve sanal sürücü üzerinden bunları çalıştırabilirsiniz.

Kalıp Yazma Sihirbazıyla bilgisayarda bulunan herhangi bir kalıp dosyasını (MDS, BWT, BST, ISO gibi) CD/DVD'lere yazabilirsiniz.

Kopyalama Sihirbazıyla CD/DVD'leri kopyalayabilirsiniz.
Silme Sihirbazıyla varolan sanal sürücüleri silebilirsiniz.
Bilgisayarda bulunan tüm kalıp dosyalarını (MDS, BWT, BST, CCD, IS2, CUE, CDI, PDI, NRG, ISO gibi) açabilirsiniz.

Programın seçenekler sekmesine girdiğinizde çeşitli ince ayarlamaları da yapabilirsiniz. Seçenekler > Sanal sürücü kısmından sanal sürücü adedini belirleyebilirsiniz. Yine ayrıca sürücü harfleri sekmesinden sürücü harflerini de değiştirebilirsiniz.

Programı 15 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı 39€'dır.

Kaynak: İnndir.com
İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista/7 Üretici Firma : Alcohol Software

Download

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Hayret fiyatıda uygun :) Daemontools şimdilik işimizi görüyor ama.

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Çok güzel bi program tavsiye ederim.ama ben ultra iso kullanıyom.hem dosyalardan iso yapıyo.hem sanal sürücüye iso takabiliyo hem de her türlü aygıtın,dvd nin,hdd nin vs. imajını alabiliyo.imaj olayında 1 numaradır. :D

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hayret fiyatıda uygun :) Daemontools şimdilik işimizi görüyor ama.

Deamon Tools Bir Numaradır..Fiyatı Düşük Olması Benimde Dikkatimi Çekti..

Çok güzel bi program tavsiye ederim.ama ben ultra iso kullanıyom.hem dosyalardan iso yapıyo.hem sanal sürücüye iso takabiliyo hem de her türlü aygıtın,dvd nin,hdd nin vs. imajını alabiliyo.imaj olayında 1 numaradır. :D

Aynı Özellikleri Deamon Toolsda yapıyor..:) Deamon Tools Bir Numaradır..

polatoglu58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ücretsizi dururken lisanslıyı tercih etmem ben Deamon işimi görüyor... :D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sitesinde 39€ diyor $ değil. 80 lira ediyor aşağı yukarı. bence o kadar da uygun değil fiyatı