• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Alarmı kapamak istiyorum

enescaglayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba beyler bayanlar bi cihaz kullanıyorum samsung a3 2016 şimdi ben bu cihazda birisi alarmı açınca o saat gelince çalışmamasını istiyorum. Yardım eder misiniz?

Reaksiyon puanı
16,128
eski cx75 siemens de açılıp kapanma vardı satini ayarladığında açılıyo saati gelince kapanıyordu...
öyle mi?

CtrlEnter

Doçent
Reaksiyon puanı
886
Ya da tamamen sessiz bir yere gir. 20 saniye kadar ses kaydı yap, sonra o kaydı alarm sesi olarak ayarla, alarm yine çalar ama kaydettiğin sessiz kaydı çalacaktır. Muhtemelen çok hafif bir fıslama sesi gelir o da uyandırmaz zaten..

enescaglayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ya da tamamen sessiz bir yere gir. 20 saniye kadar ses kaydı yap, sonra o kaydı alarm sesi olarak ayarla, alarm yine çalar ama kaydettiğin sessiz kaydı çalacaktır. Muhtemelen çok hafif bir fıslama sesi gelir o da uyandırmaz zaten..
Allah razı olsun adamsın adam çok teşekkür ederim.

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Mantığınıza hayran kaldım hocam :)