Alacakaranlık Serisi

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar Twilight filmini izledim ancak kitabını okumadim. Bu bir seriymis ve 4 tane kitap varmis seri olarak almayi düsünüyorum ancak kitabi okuyan bir tanidigim olmadigi icin size sorayim dedim. Sizce bu kitaplari alayim mi?

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bence alma..Hiç sevmiyorum vampirli,bilim kurgu kitaplarını ve saçma oluyorlar.Kitap okuyacaksan cerrah,siyah kan bunları oku derim.Hiç olmadı klasik alda şu saçma kitabı alma bence.

Zachary

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Al bence. Ben okudum süperdi =) 2.kitabını okudum ben. Üçüncüsü kısmet olmadı. Böyle wampir türü kitaplardan hoşlanıyorsan olabilir. Korkunç değil sürükleyici bir kitap ve aşk kokuyor bilgilerinize. :)

cetus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mükemmel bir kitap 3.sünü okuyorum serisini almıştım şiddetle tavisye ediyorm

siriusian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Okuduğum en iyi aşk romanlarından biriydi özellikle ilk 3 kitap Bella'nın aşkını ve yaşadığı karmaşayı çok iyi anlatmış yazar.. 4. kitap olayları kapatmak için yazılmış bu kadar erken bitmesine çok üzüldüm.. Bence film kitapların yanında çok yavan kalıyor kessinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum..

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
alacakaranlık yeniay tutulma felan hepsi süper tüm serisini al

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yapmayın arkadaşlar ya ...o romanın neresi güzel ,o romana roman dedirtmeyecek kitaplar var

Tamam Türkiye'de çok satabilir ama çok satması güzel olduğu anlamına gelmez.Metal fırtınada en çok satanlar listesine girmiş bir kitap,okudumda gayet akıcı,elinizden bırakmadan kitabın sonunu görebilirsiniz ama kitap koskaca bir hiçi ifade ediyor.

Aşk kitabı desenizde Türk yazarların bu kitaptan daha güzel kitapları var alın onları okuyun daha iyi bence.

bende şiddetle her yönüyle daha güzel kitaplar var onları alın diyorum :D.paranız boşa gitmesin..

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Hepinize tesekkür ederim arkadaslar. Kitabi buyuk ihtimalle alacagim. ds mosx senin soyledigin kitaplarada bakacagim arkadasim. Ancak bir noktaya degineyim arkadsalar kitabi okumus ve kendilerince güzel olduklarini soylemisler yani cok satiyor ondan al dememisler bir parantez acayim dedim :D

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hepinize tesekkür ederim arkadaslar. Kitabi buyuk ihtimalle alacagim. ds mosx senin soyledigin kitaplarada bakacagim arkadasim. Ancak bir noktaya degineyim arkadsalar kitabi okumus ve kendilerince güzel olduklarini soylemisler yani cok satiyor ondan al dememisler bir parantez acayim dedim :D
yok onlara nispeten söylemedim onu sadece fikrimi söyledim.:turned:

siriusian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapma ds mosx kitabı alıp hiç okudun mu veya filmini izledin mi ? kitabın farklı bir tarzı var ön yargılı yaklaşma..

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yapma ds mosx kitabı alıp hiç okudun mu veya filmini izledin mi ? kitabın farklı bir tarzı var ön yargılı yaklaşma..
Tamam öyle olsun arkadaş bir okusun onun yorumunuda alırız .ben tam okumadım çünkü okumaya çalışsamda okuyamam o romanı bana sıkıcı gelir ama özetini ve konusunu defalarca okuyup dinledim :devil2::D

EDİT:Facebooktaki alacakaranlık grubuna bakarsanız,hayranlarının çoğunun -20 yaşındaki kızlardan oluştugunu görürsünüz.yanlış anlamayın ama çocuk kitabı gibi birşey bence

siriusian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boşver facebook'u ona bakılırsa ben Harry Potter serisinide okudum 7 kitabı birden hatta 5. kitap ve sonrasını sabırsızlıkla bekledim.. Yaş bir roman için sınırlayıcı veya belirleyici bir faktör değil bence eğer beğendiysen seni sürüklüyorsa gerisi önemli değil.. Kitabı beğenmek veya beğenmemek tabiiki sana kalmış okuyup beğenmediysen saygı gösteririm ama basit bir özetle kitabı eleştirme..

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Basit bir özetle eleştirmedim bir sen boyunca o kitap hakkında arkadaşlarımın yorumlarını dinledim,filminin videolarını izledim,özetlerinide okudum. Bende beğendiysen saygı gösteririm ama basit bir özetle eleştirmiyorum.Sonuçta beğenmediğim bir türdeki kitabı okuyamam

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Kitabını okuyanların hepsi resmen aşık olmuş durumda tüm serilerini 3'er defa okumuş arkadaşım var :D

cR4cK3rBoY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence alma..Hiç sevmiyorum vampirli,bilim kurgu kitaplarını ve saçma oluyorlar.Kitap okuyacaksan cerrah,siyah kan bunları oku derim.Hiç olmadı klasik alda şu saçma kitabı alma bence.

Sen öyle san.. Ben bütün serisini bitirdim ve bitirdiğime pişman oldumm. Kitabın hikayesi süper.. Seni başka bi dünyaya götürüyor. Anlatılmaz yaşanır derler ya o türden bi seri.. Hatta süper. Ben serisini bitirdikten sonra 2 hafta etkisinden çıkamadım :D :lol: bitirdikten sonra hayatımın anlamı kalmadı gibi bişe oldu.. Şiddetle tavsiye ederim :D Hem bi arştırsan dünyanın en çok satan kitabı seçildi...

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Valla okuyasim artiyor yorumlari okudukca :D Hepsiburada da 4 tanesi var bu kitabin set halinde diye Twilight kitabı sadece 4 kitaptan mı olusuyor yoksa hepsiburada kendine gore guzelleri mi secmis acaba?

NOT: Bu kitaptan filmden cektigim kadar baska birseyden cekmedim :D yıllardir bu nicki kullaniyorum millet diyor filmde begendinde ondan mı kullaniyorsun bu nicki diye :D

siriusian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyse ds_mosx uzatmaya değmez beğenmiyosan beğenmiyosundur..

twilight_flame seri 4 kitap hepsiburada doğru sayı vermiş.Okuyunca yorumunu yap seninde düşüncelerini alalım.

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kitap aşk kitabıdır ki filmini izlediğinizde de göreceksiniz. Şu an baya revaşta kızların özllikle 14-18 yaş arası kızların elinden düşürmediği bir kitap resmen best seller olmuş. Onu bırakın da ben bu filmden sonra etrarfta vampir gibi efil efil gezen gençlere bi anlam veremiyorum. Kızlar hasta ya filmdeki esas oğlana herkes mi cool takılır ya filmdeki oğlan gibi. Yeni trand bu uyandırayım erkekler. Yavaş çekim yürüyeceksiniz etrafınıza bakmayacaksınız baksanız da bakışlarınız boş boş yani mal gibi olacak.

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar kitap aşk kitabıdır ki filmini izlediğinizde de göreceksiniz. Şu an baya revaşta kızların özllikle 14-18 yaş arası kızların elinden düşürmediği bir kitap resmen best seller olmuş. Onu bırakın da ben bu filmden sonra etrarfta vampir gibi efil efil gezen gençlere bi anlam veremiyorum. Kızlar hasta ya filmdeki esas oğlana herkes mi cool takılır ya filmdeki oğlan gibi. Yeni trand bu uyandırayım erkekler. Yavaş çekim yürüyeceksiniz etrafınıza bakmayacaksınız baksanız da bakışlarınız boş boş yani mal gibi olacak.

Dostum bende genelde kizlarin elinde goruyorum ama bunu erkekler okumayacak diye bir kaide yok. Hayatimda cok bilimkurgu tarzi kitap okudum ama ask romani okumadim. Bu ilk olacak yani :D

Bu arada sen simdi Kristen Stewart (Bella)'yi begenmedin mi :hammer: :dil:

NOT: Bu kitabi okuyan veya okumayi düsünen benden baska erkek yok mu? (Profilde Bay veya Bayan diye goremiyorumda ondan soruyorum yanlis anlasilmasin )

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Seri aslında 5 kitap olarak planlanmıştır,ama kitap olarak 4 kitap çıkmıştır.5.kitabın gelip gelmiyceğini tam olarak bilmiyorum ama internetten biraz araştırılarak bulunabilir(e-book olarak sadece 15 bölüm).Ayrıca 5.kitap tüm seriyi Edward'ın ağzından baştan anlatıyor.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Filmini izledim, kitabını da tavsiye eden çok oldu, yakın bi zamanda ben de alıp olumayı düşünüyorum bakalım :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ben gerçeklerle ilgili kitap okurum. Bu tip kitapları okuyunca insan birşey elde edemiyor. :)

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yararlı bir kitap okusanız ,o 5 serilik kitaplardan çok daha iyi olur. Hem paranızda boşa gitmez.Bu yazarın birsürü kitabı daha var ve sadece para için kitap yazayor bence.

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar olay yararli kitap olayi degil keyif verecek kitap olarak okuyacagim. Mesela bircok kisi Harry Potter serisine on yargiyla yaklasir ama cevremdeki 40 üzerin insanlar bile kitabi okumaya baslayinca seviyor. Maksat keyifli dakikalar yasamak :)

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaslar olay yararli kitap olayi degil keyif verecek kitap olarak okuyacagim. Mesela bircok kisi Harry Potter serisine on yargiyla yaklasir ama cevremdeki 40 üzerin insanlar bile kitabi okumaya baslayinca seviyor. Maksat keyifli dakikalar yasamak :)
hem keyifli hem yararlı kitaplar var :D

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yararlı bir kitap okusanız ,o 5 serilik kitaplardan çok daha iyi olur. Hem paranızda boşa gitmez.Bu yazarın birsürü kitabı daha var ve sadece para için kitap yazayor bence.

Para vermeden de kitap okuyabilirsiniz(e-kitap),gerçi biraz göz bozar ama :cool:

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Filmini izlediysen 2.kitapdan başla okumaya