Aksiyon Filmleri YouTube'da

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Patlamış mısırları hazırlayın; MGM'in sinema filmlerini ve televizyon dizilerini izlemek için artık YouTube yetecek. Peki ilk olarak hangi şovlar yayınlanacak?

YouTube ve MGM, stüdyonun sinema filmlerini ve TV dizilerini video paylaşım sitesinde tam haliyle yayınlamak için anlaştı. İlk olarak bizde Kurşun Geçirmez adıyla gösterime giren Bulletproof Monk gibi aksiyon ağırlıklı filmlere yer verilecek olan YouTube MGM kanalındaki TV şovları da şimdilik sadece American Gladiator bölümleriyle sınırlı kalacak. MGM, YouTube'un mevcut sistemi nedeniyle tüm yayınlarını siteye koyamadıklarını belirtirken, gerekli adımlar atıldığında benzer anlaşmaları yapmak için Sony ve Warner gibi diğer büyük stüdyoların da sırada olduğu söyleniyor.
bulletproof_monk.jpg
:: YouTube'da film izlenir mi?

Bilgi İçin : YouTube MGM Kanalı
Yazan : Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

stressiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki kaliteyle ilgili bir sıkıntı olacakmı acaba?

stressiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bide youtube bu iş için ne ücretler talep edecek bunuda düşünmek lazım?

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Günün birinde HD filmleri internetten seyredebilecek kadar hızlı internete sahip olabilirsek iyi olurdu. Şu anki kaliteyle mantıksız.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ttnet dediniz de ben bir program indirdim sorunsuz giriyor youtube'a. Hatta Milli eğtiim bilgsayarlarında da bu programla istediğin yere girebiliyormuşsun. Güzeldi beğendim hatta kurulumsuzdu ama güvenemedim acaba bununla ilgili bilgisi olan bir abimiz bize bilgi verebilir mi? KUllanalım mı bir zaraı olabilir mi. Casusluk veya başka ttürlü.

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
eğer kalite çok düşük olmazsa izlerim ama zannedersem fimler orijinal dilinde olacak, Türkçe altyazı veya dublaj olacağını sanmam. bu durumda da biraz zaman gerekecek bu hizmeti kullanabilmemiz için.

omer3706

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu andaki videolar gibi kalitesiz görüntü olacaksa izlenmez derim. Kaliteli olursada hızımızdan dolayı izleyemeyiz. Dolayısıyla izlenmez derim gene :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bi soru sorduk kimse bize cevap vermedi ama yine de sağolun ....

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bi soru sorduk kimse bize cevap vermedi ama yine de sağolun ....
biras şans işi kardeş o bilmen zor.. antivirüs ve firewall'ın warsa korkma ;)

gerekirse sayfayı açar sabaha kadar pc yi açık bırakır yüklenmesini beklerim torrent ratio'm da düşmez bahaneyle :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Youtube u bilmemde arkadaş fulldizi.com dan Heroes in tüm sezonlarını izledi. Ama inanamadığım olay youtube dan 3-4 kat daha hızlı. 40dk Bir dizi 5dk içinde yükleniyor. Görüntüde fena değil. Bu arada 4GB lık kotayı 2GB aştı. Bana kaç para gelir diyodu. :)