AKP kömür dağıttı, parasını biz ödeyeceğiz

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben şöyle bi oyun düşünüyorum. Bu tür açıklanmayı bekleyen konular, hep başka birşey yüzünden geriye atılıyor, sürekli bi döngü. Sonu yok gibi. Bi türlü sıra gelmiyor yenisi çıkıyor. Zaten haberlerde tümü irdelenmiyor, en son çıkan gündeme oturan konu açılıyor saçılıyor. Tam bulunacak, bir hafta sonra başkası geliyor. Yazık değil mi ama?

Cığırtkanlık yapıp ülkenin saadetiyle oynayan sözde vatanseverler biraz çekilse bak o zaman nasıl çıkıyor açığa.. Bu ülke ne kaoslar yaşadı.. Hala da yaşatmak istiyorlar.. Elbette yazık.. sorulması gereken çok soru var.. Ama bırakmıyorlar ki.. Herşeyi de hükümette aramayalım..

Herkes kendini biraz sorgulasa..

Allah sonumuzu hayır etsin.. Ülkemiz hakkında hayırlısını versin.. zor bir dönem geçiriyoruz..

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Cığırtkanlık yapıp ülkenin saadetiyle oynayan sözde vatanseverler biraz çekilse bak o zaman nasıl çıkıyor açığa.. Bu ülke ne kaoslar yaşadı.. Hala da yaşatmak istiyorlar.. Elbette yazık.. sorulması gereken çok soru var.. Ama bırakmıyorlar ki.. Herşeyi de hükümette aramayalım..

Herkes kendini biraz sorgulasa..

Allah sonumuzu hayır etsin.. Ülkemiz hakkında hayırlısını versin.. zor bir dönem geçiriyoruz..

Sonu hayır değil bence, uzun vadeli Amerika'nın oyunu var Türkiye'nin üzerinde. Bunun olmamasını düşündürecek bi harekette görmedim Akp'den. Aksine Amerika ile sürekli bağlantıdalar. Çok mu önemli Amerika bizim için?

GAMEHUNTER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu kadar kömür dağıtıldığına göre, yaşlılarımız ve babası ölen 5 çocuklu annelerimiz çok. Bende ülkemde genç nüfusun fazla oldugunu sanırdım. Yanılıyormuşum.

Maddi durumu orta halli olan ve belediyeden kömür alanlarda çok. Hatta ben şahidim gözümle.

Bunun denetimi daha iyi yapılmalı, muhtaç mı değil mi diye daha iyi soruşturulmalı evet. Fakat bahsettiğin gibi çok zengin kişilerin rant sağladığını sanmıyorum.

Herşeye rağmen birçok muhtaç aileye çok faydası dokunmuştur. Başka meseleler varken bu kömür mevzu her daim neden ısıtılıp ısıtılıp öne getiriliyor.

2 çuval kömüre oylarını satanlar diye aşağılama yapılan başlıkların sayısını hatırlamıyorum o kadar çokki.

Dediğim gibi sayın Baykal 5 Trilyona KanalTürk'e belgesel çektireceğine dünyanın kömürünü dağıtır iktidar olurdu. Eğer keramet kömürde olsaydı. Ama olmadığını kendiside biliyor.

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sonu hayır değil bence, uzun vadeli Amerika'nın oyunu var Türkiye'nin üzerinde. Bunun olmamasını düşündürecek bi harekette görmedim Akp'den. Aksine Amerika ile sürekli bağlantıdalar. Çok mu önemli Amerika bizim için?

Siz bu haberleri nerden alırsınız bilemem.. Ben şahsen bu konuda yorum yapacak kadar bilgi sahibi değilim.. Bildiğim birşey var ki bu ülkede son 6 yılda belirgin olarak değişen bir tek şey var;

Artık Anadolu'dan kopmuş insanlar bu ülkenin başında yönetici.. Bizi bizim gibilerin yönettiğidir..

Ötesini bilmiyorum.. "kör müsün görmüyor musun" "uyutulmuşsunuz" gibi lafları çok duyduğumdan şimdiden uyarayım böyle laflar edeceksen..

öyle bir ülke ki;

Atatürkçüyüz deyip ulusalcılık yapanlar "çete kurma" suçundan göz altında..

Böyle bir ülkede senin dediğin şu iddialar bile soru işareti..

kacakci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşler adamlar işini biliyor oyu da alıyorlar daha ne istiyorsunuz

GAMEHUNTER

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Yahu bırakın bunu. En büyük komplo teorileri bile ergenekon denen oluşumun sayesinde gerçek oldu. Kurtlar Vadisi senaryosunu bile solda sıfır bıraktı, ona bakın siz.

Amerika ile iyi ilişkilerimiz var diye komplo üretmeyin. Bakın şu anda bütün ülkeler ile diplomasimiz iyi. Hiçbir ülke ile aramızda soğukluk yok.

Eskiden Irak düşman, İran düşman, Rusya düşman, Suriye düşman, herkes düşmandı. Halka öyle ezberletildi.

Düşman kazanmak mı iyi yoksa iyi diplomasi içinde olmak mı ?