AKK ve Oyun Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sourena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Konuyu açıcak başka yer bulamadım yeri yanlışsa özür dilerim admin. Şimdi size sorum Ben geçen hafta yani 25 eylül felan gta 5 torrent'den indirmeye başlamıştım ama hızım düştüğü için yarıya yakın kestim. Neyse bugün kotam yenilendi diğer yarısını bu yeni ayın kotasıyla indirmeye devam edersem yine akk dolar mı?

İnternetimin kotası : 50 gb
oyunun BOYUTU : 63 GB (YARISINI YAKIN İNDİRDİM GEÇEN HAFTA YANİ YARISI KALDI (kalan 36 gb)

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Kotandan yine 36 GB gider eğer onu soruyorsan. Geçen aydan başlattın diye geçen aya saymaz yani.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Tamam teşekkürler. AKK yine dolmasında :D
Çok video izleyip oyun indiren biriysen kotanı yükseltmende fayda var. Benim kota en başta 75 GB dı daha ayın yarısına gelmeden bitiyordu 150 yaptırttım rahat rahat kullanıyorum.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Çok video izleyip oyun indiren biriysen kotanı yükseltmende fayda var. Benim kota en başta 75 GB dı daha ayın yarısına gelmeden bitiyordu 150 yaptırttım rahat rahat kullanıyorum.

hangi paket tarife ?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
"Uydunet Ekosınırsız 50 Mbps Download, 4 Mbps Upload 150 GB AKK" tam adı bu.

peki memnunmusun benimde taahüt bitiyor türknet düşünüyorum uydunet olsa geçecektim fakat yok sorun yaşıyormusun?

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
peki memnunmusun benimde taahüt bitiyor türknet düşünüyorum uydunet olsa geçecektim fakat yok sorun yaşıyormusun?
Şu ana kadar büyük bir sorun yaşamadım. Vaadettikleri interneti veriyorlar en azından. CS GO falan oynarken 30-40 ping arası oluyor hiç bu kadar az olduğunu görmemiştim (önceden TTNET kullanıyodum kimse bağlı değilken bile en az 70 oluyordu). Sadece diğer firmalardan daha çok sorun çıkıyor. Bir kaç saat internetin hiç gelmediği bile oldu. Ama bence bu nazar boncuğu olsun o kadar büyük sorun değil.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Şu ana kadar büyük bir sorun yaşamadım. Vaadettikleri interneti veriyorlar en azından. CS GO falan oynarken 30-40 ping arası oluyor hiç bu kadar az olduğunu görmemiştim (önceden TTNET kullanıyodum kimse bağlı değilken bile en az 70 oluyordu). Sadece diğer firmalardan daha çok sorun çıkıyor. Bir kaç saat internetin hiç gelmediği bile oldu. Ama bence bu nazar boncuğu olsun o kadar büyük sorun değil.

Şimdi şöyle bir şey var 30-40 ping çok çok iyi ama sorun çıkacaksa 70 olsun stabil olsun mantığındayım

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Şimdi şöyle bir şey var 30-40 ping çok çok iyi ama sorun çıkacaksa 70 olsun stabil olsun mantığındayım
Ping konusunda sorun çıkmıyor. Sadece mesela ilçe genelinde arızalar meydana gelebiliyor. Bir kaç aydır olmadı ama bir kaç ayda bir de olsa biraz rahatsïz edici olabiliyor. 50 Mbitin 49 unu kullanabiliyorum TTNET ise 16 diyor 5 veriyor öyle düşün yani. Fiber varsa superonline yoksa uydunet en iyisidir.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ping konusunda sorun çıkmıyor. Sadece mesela ilçe genelinde arızalar meydana gelebiliyor. Bir kaç aydır olmadı ama bir kaç ayda bir de olsa biraz rahatsïz edici olabiliyor. 50 Mbitin 49 unu kullanabiliyorum TTNET ise 16 diyor 5 veriyor öyle düşün yani. Fiber varsa superonline yoksa uydunet en iyisidir.

Ya bide kesin bir şey söylemek güç.İlçeye göre yerine göre çok farklılık gösteriyor.Mesela oturdugum yerde fiber yok halbuki İstanbulun göbeği avrupa yakası.Mecbur vdsl ttnet kullanıyorum 24 mbit 22-23 garanti alıyorum süperonlinede 16 mbit verebiliyor oda sorunlu uydunet te yok burada sorgulattım türknet kaldı bi oda ne oldugu belli değil elim mahkum kısacası :D

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Teşekkürler indirdim birşey olmadı . :)