AKK ama 7.30 mbit anlamadım :S

Acemi00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ttnet 8 mbit netlimitsiz kullanıcısıyım.Bugün 83gb download olduğu için akk yapmışlar.

Ama hız testinde bakın sonuçlar nasıl?

2141118184.png

Evet gayet güzel hız testim var ama bir de indirme hızına bakın.

Evet bu download hızına göre benim 950 kb/sn de olması lazımken bu neden yardımcı olursanız sevinirim.

Acemi00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaw sesimi çıkarmıyım da indirme hızı yavaş bu ttnet speedtest i mi aldı yoksam :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
AKN yi geçmişsin bide yardım istiyorsun.. Buda güzel.:D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hız testi siteleri zaten her zaman kesin sonuç vermeyebilir. Asıl hızı indirme yaparken görürsün. :)
Okulda 650mbit hız çıkmıştı speedtest.net sitesinde ben ne yapıyım o zaman. :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Sunucu kaynaklı bir sorun olabilir başka sitelerden deneyin youtube gibi.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Speedtest'te bir sorun vardır. :)

Acemi00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yav akk olmuşum 444 0 375 i aradım da söyledim.

-Meraba ben ttnet müşteri temsilcisi Ayla nasıl yardımcı olabilirim?

+Meraba ben Muhammed Ali hız testinde hattım 7 mbit olmasına rağmen download yapınca yarısını kullanıyorum.

-Hattınızla ilgili gerekli işlemler yapıyorum lütfen bekleyin.( 1 dk sonra ) Modeminiz sabitlenince haber verin.

+Tamam yandı hepsi.

-Hız testi yapın.hiztestittnet.net e girin.

+Girdim.Hız 7.03 mbit.

-Herhangi bir dosya inidiriniz.

+400 kb/sec civarında.

- Beyfendi adil kullanım kotasına yakalanmışsınız.

+Peki neden 83 gb da yakalandım 50 gb değilmiydi?

- Bayram tatilinde indirme yaptıysanız eğer çalışan kişi olmadığından akk yapılmamaktadır.

+Hmm teşekkürler iyi günler.

-Biz teşekkür ederiz iyi günler dileriz

Konuşmalar aynen böyle idi.Demekki ttnet manuel olarak yapıyor bu akk işlerini vay be :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Manuel mi ? Keşke süperonline da öyle yapsa da unutsa. Biz de geçince saniyeler sonra hız düşüyor. :D

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Manuel yapıyorlarsa benim hatta bakan eleman çok dakik ve işini çok seviyo heralde kotayı geçtiksen saniyeler sonra 3mbit.

Acemi00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen ayda 240 gb gibi akk yapmışlardı.Bende kalkmıştır heralde diye 300 e vurdum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 gün önce 1Mbps limitsizden netlimitsize geçtim.İlk gün sürekli kopuyordu ve 1 dakikada bir 0 kb oluyordu , ikinci 4 mbps oldu , üçüncü bugünde 0.80 mbps oldu :) İzmir metropelde yaşıyorum ve adamlara 2 keredir diyorumki telefonda parazitlenme var gelinsin bakılsın elemanlarınız, bana diyor modem başında olmanız lazım :) İyi beslenmiyorlar herhalde bunlar.Somali yerine bu yıl bunlara yardım etseydim :) Veya devlet bunlara okullara dağıttığı sütü versin diyeceğim ama onlarda bozuk zehirlenirler kim bakacak telefonlarımıza mazallah :)

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
3 gün önce 1Mbps limitsizden netlimitsize geçtim.İlk gün sürekli kopuyordu ve 1 dakikada bir 0 kb oluyordu , ikinci 4 mbps oldu , üçüncü bugünde 0.80 mbps oldu :) İzmir metropelde yaşıyorum ve adamlara 2 keredir diyorumki telefonda parazitlenme var gelinsin bakılsın elemanlarınız, bana diyor modem başında olmanız lazım :) İyi beslenmiyorlar herhalde bunlar.Somali yerine bu yıl bunlara yardım etseydim :) Veya devlet bunlara okullara dağıttığı sütü versin diyeceğim ama onlarda bozuk zehirlenirler kim bakacak telefonlarımıza mazallah :)

Siyasetin ne gereği var ? İstanbul veya Ankara gibi yerlerdede sorunu olanlar var. Demekki alt yapınız osmanlıdan kalma telgraf ve telefon kablolarındandır. Türkiyede halen bin yıllık kablolar duruyor yer altında. Birde yatırım yapmayan para benim diyen Lübnanlı üst yöneticiler. Olay böyle. Birde ttneti geçtik diğer firmalar örneğin fiberde neden tam sınırsızı normal fiyata vermiyor neden onlar ucuzlatmıyor. Hiç birinden bir cacık olmaz... 2050 den sonra anca düzelir...