Akıllı telefonlarda video indirme programı

zulaak6161

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese mrb arkadaşlar konumu açmadan önce şunu belirtmek istiyorumki bu aradığım program herkese yararlı olacaktır.Neyse arkadaşlar herkesin illaki bir akılı telefonu vardır geçenlerde bende 1 tane z2 aldım telefon çok gzl fakat internetten video indiremiyorum tamam markette var baya ama çoğu siteği desteklemiyo vede hep gereksiz reklamlar çıkıyor sizlerden ricam acaba bu konuda hangi programı önerirsiniz yardım ederseniz sevinirim şimdiden çok tşk.:hammer:

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Android cihaz kullanmıyorum bu yüzden Android cihazlarla hiç bir şey söyleyemeyeceğim fakat iOS cihazlarda, App Store'da iSafePlay diye bir uygulama var. Belki işinize yarayabilir.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Tubemate vardı zamanında hala var mı bilmiyorum ama program ile isterseniz videoyu mp3 olarak indirin isterseniz video. Google playde bulamazsınız.
Varmış:http://tubemate.net
Hocam ayarlardan 3.parti programlarım yüklenmesine izin vermeniz gerekiyor yüklemeyi yapabilmek için.

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tubemate disinda chromedan girince videonun ustune basili tutun indir diye bi secenek cikiyor ama biraz sorunlu bir indirme tarzi var

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya hakkaten baska video indirebilecegimiz lisans falan o seylere takilmayacagimiz bir program yok mu ??

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Tubemate kullanıyorum gayet iyi. Ayrıca uc browseri kendi sitesinden apk olarak indirirseniz de youtubeden vesaireden video indirebilirsiniz. (Google playdeki versiyonunda google in telif hakkı kurallarına uyması açısından böyle bir özellik yoktur. Yoksa uygulama google playden ban yerdi. )

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Android cihaz kullanmıyorum bu yüzden Android cihazlarla hiç bir şey söyleyemeyeceğim fakat iOS cihazlarda, App Store'da iSafePlay diye bir uygulama var. Belki işinize yarayabilir.
Uygulamayı kurcaladım ve gayet işe yarar bir uygulama. iOS kullanıp video indirmek isteyenler için kesinlikle gerekli bir uygulama.
Google Play'de olup olmadığını bilmiyorum.

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tubemate kullanıyorum gayet iyi. Ayrıca uc browseri kendi sitesinden apk olarak indirirseniz de youtubeden vesaireden video indirebilirsiniz. (Google playdeki versiyonunda google in telif hakkı kurallarına uyması açısından böyle bir özellik yoktur. Yoksa uygulama google playden ban yerdi. )
Mesela uc browserla girip youtube olmasa bile videoyu indirebiliyor muyuz ??