- Reaksiyon puanı
- 359

Bu içerik ilk olarak Akıllı telefon satışları son yılların en kötü noktasında! adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bende 3 yıldır Mi9T kullanıyorum cortlasa da değiştirsem diyorum 2019'da severek kullanıyordum 2021'de İPhone'u mumla aradım bu sene zor ama seneye İPhone'a geçecem insallahFiyatlar uçtu o yüzden, 2020 den bu zamana 3. Telefonumu aldım se2020 xiaomi note 10 pro şimdi s21 FE bu telefonla telefon alma işim rafa kalktı, s21 FE yi suyu çıkana kadar kullanacam
Sürekli telefon değiştirmek gereksiz bence 3 yılda bir değiştirilmeli çünkü teknoloji her gün form değiştiriyor ve elimizden geldiğince teknolojiye yetişmeliyiz5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum. Pili biraz daha dayansa bi 5 yıl daha kullanırım ilk günkü hızında. Sürekli telefon değiştirmek gereksiz.
bi de şey, dolar bazında abd'de satış fiyatlarına bakıyorum iPhoneların, birim para niyetine. o daha da zoruma gidiyor.valla dolar arşta. normalde bi telefonun yeni modeli çıktığında eskisinin fiyatı ucuzlardı. iPhone 13 aldım ben 2022 nisan'da, 19.000'eşimdiki fiyatı 27.000. ülkecek rezil hâldeyiz elektronik fiyatlarında
ÖTV kalksa keşke çünkü fiyatlar çok tuzlu ben neden bir telefona 30 bin vermek zorundayım kendimi enayi gibi hissediyorum 10-15 bin liralık telefonlar da benim işimi görmez çünkü ben yatırım amaçlı istiyorum bir de IOS daha rahat kullanıyorumvalla dolar arşta. normalde bi telefonun yeni modeli çıktığında eskisinin fiyatı ucuzlardı. iPhone 13 aldım ben 2022 nisan'da, 19.000'eşimdiki fiyatı 27.000. ülkecek rezil hâldeyiz elektronik fiyatlarında
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi de şey, dolar bazında abd'de satış fiyatlarına bakıyorum iPhoneların, birim para niyetine. o daha da zoruma gidiyor.
abi ötv konusuna çıldırıyorum zaten, sorma. bi tane de devletlü'müze alıyoruz telefon alırken. ki cidden enayi gibi hissettiriyor insanı. yani işte şu birim para olayını düşününce abd'deki asgari ücretli için tuşlu telefon fiyatına sahip olan iPhone, burda asgari ücretli için tüm parayı iddaa'ya basıp o kazançla alabilme hayali kurduruyor. çıldırıyorum.ÖTV kalksa keşke çünkü fiyatlar çok tuzlu ben neden bir telefona 30 bin vermek zorundayım kendimi enayi gibi hissediyorum 10-15 bin liralık telefonlar da benim işimi görmez çünkü ben yatırım amaçlı istiyorum bir de IOS daha rahat kullanıyorum
abi ötv konusuna çıldırıyorum zaten, sorma. bi tane de devletlü'müze alıyoruz telefon alırken. ki cidden enayi gibi hissettiriyor insanı. yani işte şu birim para olayını düşününce abd'deki asgari ücretli için tuşlu telefon fiyatına sahip olan iPhone, burda asgari ücretli için tüm parayı iddaa'ya basıp o kazançla alabilme hayali kurduruyor. çıldırıyorum.
abi ötv konusuna çıldırıyorum zaten, sorma. bi tane de devletlü'müze alıyoruz telefon alırken. ki cidden enayi gibi hissettiriyor insanı. yani işte şu birim para olayını düşününce abd'deki asgari ücretli için tuşlu telefon fiyatına sahip olan iPhone, burda asgari ücretli için tüm parayı iddaa'ya basıp o kazançla alabilme hayali kurduruyor. çıldırıyorum.
ayrıca iPhone kullanmak bi lüks göstergesi değil. allah aşkına burda da 899 birim paraya satılsa lüks göstergesi mi olacak? hayır.