Akilli tefonlar icin en iyi internet tarifesi hangisi?

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
Merhaba yaklasik 15 20 gun once bir akilli telefon aldim evde ve iste wifi ile internete sorunsuz girebiliyorum ama diger ortamlarda internete erisemiyorum sizce hangi operatorun hangi tarifesini kullanmaliyim fiyat performans acisindan hangi operator daha onde siz hangi tarifeleri nekadara kullaniyorsunuz karar vermemde yardimci olursaniz cok sevinirim

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vodafone'nun net'i diğerlerine göre biraz daha hızlı gibi,ama genel olarak 3 operatöründe interneti iyi hangisi size daha uygun geliyor ise onu kullanın. Ayrıca internet'in telefona göre performansıda değişiyor. Örn; bende 5800 var arkadaşta samsung monte arkadaşta 10-15 saniyede açılan sayfa bende 3-5 saniye açılıyor.

sinan_s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim gibi fazla görüşmeyen biriysen avea dan 19 TL lik tarife gayet iyi...
500 dk görüşme 1000 sms ve 1gb internet şuan üçünüde abartmadan kullananlar için en uygun tarife gibime geliyor eğer yanılmıyor isem :)

byhackermstf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
genelde bütün hatların interneti aynı hızlarda arkadaşın dedigi gibi telefondan telefona fark var arkadaşın dedigi gibi aveanın 19 tllik tarifesi gayet uygun

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
avea 19 tarife kullanıyorum o bir Gb internet her ay en 200 veya 250 mb kalıyor. Tarayici olarak opera mini kullanıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Avea Yıkılan paket ;) 19tl aveaya 1000 dk. heryöne 1000sms 1gb internet