goktug05.06
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 121
maximum 250tl
akıllı saat veya bileklik
tercihen markalı olması
tercihen markalı olması
sence bu nasıl SAMSUNG Galaxy Fit E Akıllı Bileklik SiyahAkıllı saat 250 TL ye varmıdır bilmiyorum ama bileklik önerebilirim ben Xiaomi mi band 3 kullanıyorum memnunum öyüzden Xiaomi mi band markasını önerebilirim Xiaomi mi band 4 alırsan + ları olur ki bence mi band 4 almalısın bana hediye geldi o yüzden mi band 3 kullanıyorum eğer kendim alacak olsaydım mi band 4 alırdım.
başka mi band 4 den daha kaliteli bir bildiğin varmı 250tl ye kadar çıkabilirimŞahsen ben kullanmadım ama arkadaşım kullanıyordu benim gördüğüm mi band 3 ile arasında 2 fark vardı arayüzü daha kullanışlıydı ve batarya ömrü daha uzundu.(ben kullanmadığım için net bir deneyim aktarımı yapamam benim gördüğüm farklar bunlardı)
başka mi band 4 den daha kaliteli bir bildiğin varmı 250tl ye kadar çıkabilirim
Mi Band 2 ve 3 kullanan arkadaşlarımdan kullanmıştım ve gayet iyiydi.başka mi band 4 den daha kaliteli bir bildiğin varmı 250tl ye kadar çıkabilirim
sence 250tl ye kadar çıkabilirim uzun süreli kullanım babam için hediye alıcam kaliteli olsun bareMi Band 2 ve 3 kullanan arkadaşlarımdan kullanmıştım ve gayet iyiydi.
Bana göre çok kaba durur özellikle ekranın olduğu kısımda renk geçişleri var ben olsam almazdım ama kullanım süresi ne kadar bilmiyorum.
model ?
max 250 kankamodel ?
saatin markasını hiç duymadım güvenebilir miyim ?videosu var kendi yok
Haylou LS 01 Akıllı Saat - IP68 Suya Dayanıklı - Nabız Takip Fiyatı
Haylou LS 01 Akıllı Saat - IP68 Suya Dayanıklı - Nabız Takip en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Şunun yerşne bence mi band 4 al Xiaomi Mi Band 4 AMOLED Renkli Ekran Akıllı Bileklik Saat Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Haylou xiaominindirsaatin markasını hiç duymadım güvenebilir miyim ?
ekranı tam falanda değil bileklik alsam mantıklı olur mu sizce ?Şunun yerşne bence mi band 4 al Xiaomi Mi Band 4 AMOLED Renkli Ekran Akıllı Bileklik Saat Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haylou xiaominindir
Sizin tercihin mi band 4 fiyatına çoğunluk mi band 4den kötü saatler var ve resmen mi band 4 akıllı saatin aynısıekranı tam falanda değil bileklik alsam mantıklı olur mu sizce ?
Veya bununda alabilirsin ve honor Huawei Nin markasıdır Honor Band 5 Su Geçirmez AMOLED Ekran Akıllı Bileklik Saat Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorSizin tercihin mi band 4 fiyatına çoğunluk mi band 4den kötü saatler var ve resmen mi band 4 akıllı saatin aynısı
Sizin tercihin mi band 4 fiyatına çoğunluk mi band 4den kötü saatler var ve resmen mi band 4 akıllı saatin aynısı
Ben şahsen bilmiyorummi band 4 den kaliteli 250tl ye kadar hiç biliyor musunuz ?
Mi band 4 al derim çünkü en çok özellikli olan bileklik
Merhaba bence bekle acil değilse xiomi mi band 5 al 1 haftaya satışa çıkar tahmini 250 civarı olur bende bekliyorum ama karar seninmaximum 250tl
tercihen markalı olması
O fiyat olması imkansız. 4 zaten 200 , 5 için 350 diyorum benMerhaba bence bekle acil değilse xiomi mi band 5 al 1 haftaya satışa çıkar tahmini 250 civarı olur bende bekliyorum ama karar senin
yO kadar çok olmaz bence yurdisifiyatı 200 TL dolar bazında ama turkiyede tahmini 250 veya 300 arası olur diye düşünüyorumO fiyat olması imkansız. 4 zaten 200 , 5 için 350 diyorum ben
Türkiye’de ki ek vergilendirmeleri dahil etmişsiniz umarım.yO kadar çok olmaz bence yurdisifiyatı 200 TL dolar bazında ama turkiyede tahmini 250 veya 300 arası olur diye düşünüyorum
Evet ekledim ama burası Türkiye ne olacağı yinede belli olmaz ama telefon 25 dolardan piyasaya gelicek diyorlar oda 170 TL ediyoTürkiye’de ki ek vergilendirmeleri dahil etmişsiniz umarım.