Akıllı saat tavsiyesi

81AHMERT61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar akıllı saat arıyordum telefonum htc one oyuzden galaxy gear alamıyorum para kaynagım annem sınavım iyi geçti alacaklarmış gereksiz frlan demeyin biliyorum ama şık duruyor sızce sony smartwatch 2 alınırmı bıde ıpod nano 6da kordon takınca saat gını oluyo cok hos oluyo sonynın fıyatı500 ama nanonunkını bılmıyorum oda asagı yukarı aynıdır sızce hangısını almalıyım

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İpod nano 6 akıllı saatlerin gerisinde diye düşünüyorum hem androidlede uyumlu değil smartwatch 2 bana göre geardan daha kötü bi tasarıma sahip. tabi seçim senin eğer hoşuna giderse sonyden başkasını alma

81AHMERT61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tmm teşekkürler ipod nano zaten uygulama yuklenmiyomus

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Smartwatch 2 başarılı ve şık bir saat tüm android ve ios cihazlarlada uyumlu bence alınabilir ve gear dan daha ince şık ve dayanıklı olduğunu düşünüyorum .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Qualcomm'un saati gelirse onu tavsiye ederim. Yalnız samimi bir şey soracaktım. Tamamen meraktan. Bir akıllı saat sahibi olunca onunla napacaksınız? Uygulama mı yükleyeceksiniz? Bildirimlerinize mi bakacaksınız? Piliyle uğraşacağınız bir cihaz daha almak neden?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Smartwatch 2 nin pili 1 hafta giderken , Galaxy Gear 1.5 gün gidiyor alırken bunuda göz önünde bulundur ;)