Akıllı saat sim kart sorunu

zenselman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar
Aldığım Lemfo Lem6 akıllı saat 2g ve 3g sim kartı desteklediği için, 4,5g uyumlu sim kartımı görmüyor. Bunun için ne yapabilirim?
* 3g sim kart veren telefon operatörü var mı?
* Yazılımsal olarak ne yapabilirim?

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Normalde görmesi gerekiyor. 4.5G bütün sim kart çeşitlerini kapsar. Bence elindeki sim kart 128kb olduğu için okumuyor. 64kb sim kart bulabileceğini düşünüyorum bu şekilde araştır.

zenselman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Normalde görmesi gerekiyor. 4.5G bütün sim kart çeşitlerini kapsar. Bence elindeki sim kart 128kb olduğu için okumuyor. 64kb sim kart bulabileceğini düşünüyorum bu şekilde araştır.
Satıcı ürünün 2g ve 3g destekli olduğu için 4.5g yi tanımayacağını belirtti. Operatörlerden 64 kb sim kart alabilir miyim? Şimdi operatöre mesaj attım, cevap bekliyorum.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Ürün nasıl kalitelimi memnunmusunuz fiyatı ne kadar

zenselman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kullanalı 2 gün oldu. Tanıtım videolarında su geçirmez olduğu için aldım, oğluma daha önce alcatel saat almıştım, 1 ay kullanamadan bozuldu. Bu cihaz kolda biraz kaba duruyor ancak android yüklü olduğu için çok beğendim. Yüklü uygulamalar haricinde playstore'dan istediğin uygulamayı indirip kullanabiliyorsun. WİFİ hızı hoşuma gitti, uygulama yükleyerek mp3 parçaları sorunsuz dinledim. Bunun haricinde fazla bilgi sahibi değilim.
Fiyatı: 89-91 dolar

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bana ait olan, kullandığım sim kart 3g ve nano sim değil. İnternette normal simleri kesip nano olarak kullananlar var, sizin bir bilg

Son düzenleme:

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Kullanalı 2 gün oldu. Tanıtım videolarında su geçirmez olduğu için aldım, oğluma daha önce alcatel saat almıştım, 1 ay kullanamadan bozuldu. Bu cihaz kolda biraz kaba duruyor ancak android yüklü olduğu için çok beğendim. Yüklü uygulamalar haricinde playstore'dan istediğin uygulamayı indirip kullanabiliyorsun. WİFİ hızı hoşuma gitti, uygulama yükleyerek mp3 parçaları sorunsuz dinledim. Bunun haricinde fazla bilgi sahibi değilim.

Bana ait olan, kullandığım sim kart 3g ve nano sim değil. İnternette normal simleri kesip nano olarak kullananlar var, sizin bir bilg
Bilgi için teşekkür ederim

Ayarlarda ypk mu bağlantı seçenekleri

mixaylo1

Asistan
Reaksiyon puanı
28

Nereden aldınız acaba sorabilir miyim?