Samsung Galaxy Watch 3maks 2000tl bütçem var . apple watch serie3 ile huawei gt2 arasındayım. siz ne önerirsiniz bu saatleri kullanan varsa önerir misiniz yorumlarınız?
Bence mi band 6
İnceleme videosunda GT2 Pro kasıyor gibi geldi bana o yüzden önermem onun yerine düşük bütçeli bir bileklik alıp, bir süre daha para biriktirip daha yeni bir apple watch alması daha mantıklı olur.Mi Band 6 adından da anlaşılacağı gibi band akıllı saat değil. 2000 TL bütçe ayırmış birisi 300 TL lik akıllı bilekliğe düşmez heralde.
1200 TL bandında 1-2 yıllık ama GT 2 de iş yapar
1800-1900 TL bandına çıkacaksan GT2 Pro öneririm.
Daha alt seviye bir şey alacam dersen Huawei Watch Fit Elegant flan var 760 TL bandında tek eksisi saat üstünden konuşma yok. ( Oda çok önemli mi senin için bilemem. )
Ama band seviyesine düşecem dersen Ondada Mi band 6 yerine gene Honor band 6 veya Huawei Band 6 öneririm.
İnceleme videosunda GT2 Pro kasıyor gibi geldi bana
zaten şu an huaweinin akıllı bilekliğini kullanıyorum,memnum olduğum için daha çok özelliği bulunan bi saate geçmek istedim1700tlen cebinde kalsın. Başta hevesle series 3 aldım şuan takmıyorum.Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik, 1,56 inç, Su Geçirmez : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik, 1,56 inç, Su Geçirmez : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
detaylı yorumunuz için teşekkür ederim.iphone kullanıcısıyım ve androide döneceğimi düşünmüyorum. huawei saatleri evet health uygulamasından. şu an huawei band kullanıyorum şarjı gerçekten çok uzun süre dayanıyor .açıkcası kadran çeşitliliği vs benim için pek önemli değil. yorumunuzu dikkate alıcam,samsung saatlerini inceliycem.teşekkürlerSamsung Galaxy Watch 3
Samsung Galaxy Watch
Apple’ın akıllı saatlerini ayrı tutuyorum. iPhone kullanmama rağmen birgün android’e dönersem sadece kol saati olarak kullanabileceğimi Apple destekten öğrendikten sonra Apple Watch almayı hiç düşünmedim.
Akıllı saat konusunda ben en çok Samsung markasını başarılı buluyorum. Neden diye soracak olursanız Gerek içindeki nfc olsun, gerek saat görünüşlerinin çokluğu ve bazılarının da düzenlenebilir oluşu, gerek içersine saatlere özel uygulamaların oluşu, kısaca market ve uygulama açısından çok daha zengin olduğunu düşünmekteyim. Huawei markasının pil süresi dışında bir artısının olmadığını düşünüyorum. Yanlış bilmiyorsam huawei saatlerin bi uygulaması yoktu yani Health gibi bir uygulamadan eşleştiriliyor ayarlanıyordu diye hatırlıyorum. Ve saatin içine yüklenebilen kadranların belirli bir sınırı olduğunu, yüklenebilir tüm kadranların güzellerinin makül de olsa ücretli olduğunu, ve marketinden yüklenebilen tüm kadranların samsung akilli saat marketinden daha az olduğunu, stock olarak gelen kadranların kaldırılamadığını gözlemledim. Huawei deneyimlerim geçen yıldan bu yılın başına kadardı. Şuan son güncel durumu hakkında aktif kullanan bir arkadaş deneyimlerini yazarsa daha iyi olabilir.
- Bunlar benim kişisel deneyim ve düşüncelerimdir. Bahsi geçen ürün bir kol saati olup, tamamen kişisel zevke göre değiştiğini düşünüyorum. Siz neyi sevdiyseniz, sizin için en iyi ürün o dur. ?
inceledim ancak duruşunun çok kaba olduğunu düşünüyorum sevmedim o yüzden. gt2pro ile gt2 arasında çok fark göremedim özellik açısından ,zaten teknolojik detaylardan pek anlamam.GT2 Pro öneririm ben.
saat arayışı içerisindeyim dediğin bandı inceledim ama konuşma özelliği olmasını istiyorum açıkcasıMi Band 6 adından da anlaşılacağı gibi band akıllı saat değil. 2000 TL bütçe ayırmış birisi 300 TL lik akıllı bilekliğe düşmez heralde.
1200 TL bandında 1-2 yıllık ama GT 2 de iş yapar
1800-1900 TL bandına çıkacaksan GT2 Pro öneririm.
Daha alt seviye bir şey alacam dersen Huawei Watch Fit Elegant flan var 760 TL bandında tek eksisi saat üstünden konuşma yok. ( Oda çok önemli mi senin için bilemem. )
Ama band seviyesine düşecem dersen Ondada Mi band 6 yerine gene Honor band 6 veya Huawei Band 6 öneririm.
apple watch serie 3ün ömrünün az olduğunu bende düşünüyorum ancak güncelleme gelmemesi kullanmama bir engel olur mu ? eğer olursa apple watch se’nin özellik açısından üstünlüğü var ise o fiyata çıkabilirim ama incelediğim kadarıyla o fiyata değecek kadar bi artısı yok sanırımBence mi band 6 alabilirsin apple watch seri 3 güncelleme almayacaktır diye düşünüyorum seneye. Emin değilim ama ömrü az kaldı yani.