EtiJhin
Doçent
150tl civarı akıllı saat almak istiyorum ama çok fazla fonksiyona ihtayaç duymuyorum (olsa iyi olur ama .d ) şarjı uzun süre dayanan yuvarlak ekranlı bir akıllı saat arıyorum tıpkı haylou solar ls05 gibi.Önerdiğiniz bir saat varmı?
O fiyata saat yok. Bak ben mi band 4 aldim 200tl ye saat yerine bence sende mi band 3 al. Akilli saatin kucugu zaten.150tl civarı akıllı saat almak istiyorum ama çok fazla fonksiyona ihtayaç duymuyorum (olsa iyi olur ama .d ) şarjı uzun süre dayanan yuvarlak ekranlı bir akıllı saat arıyorum tıpkı haylou solar ls05 gibi.Önerdiğiniz bir saat varmı?
Şuanda mi band 2 kullanıyorum zaten.Mi band 4'e yükseltmek istemedim.Çünkü çok fazla fark göremedim renkli ekran dışında üstelik şarj süresi azalmış gibi mi band 2 ile çok rahat sık kullanımda 1 ayı çıkarıyor birazdaha seyrek kullanımda 50 gün dayanıyor mi band 4'de arkadaşımın dediğine göre bu değerlere çıkamıyormuş.O fiyata saat yok. Bak ben mi band 4 aldim 200tl ye saat yerine bence sende mi band 3 al. Akilli saatin kucugu zaten.
Bende eskiden mi band 2 kullaniyordum. Mi band 4 e gecince nefes aldim. Akilli saatin yaptigi herseyi yapiyor. Bildirimleri simge ile gosteriyor tema degistiriliyor. 6 egzersiz turu var. Arada cok fark var.Gecmelisin.Şuanda mi band 2 kullanıyorum zaten.Mi band 4'e yükseltmek istemedim.Çünkü çok fazla fark göremedim renkli ekran dışında üstelik şarj süresi azalmış gibi mi band 2 ile çok rahat sık kullanımda 1 ayı çıkarıyor birazdaha seyrek kullanımda 50 gün dayanıyor mi band 4'de arkadaşımın dediğine göre bu değerlere çıkamıyormuş.