enisunerman123
Öğrenci
Arkadaşlar en fazla 1000 tl, kaliteli en az 3 yıl gidecek akıllı saat arıyorum. Pili en az 2 gün gitsin. Yuvarlak olması tercihim ama kare de olur. Liseye gidiyorum şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Şöyle bir akıllı saat önerebilirim.Arkadaşlar en fazla 1000 tl, kaliteli en az 3 yı gidecek akıllı saat arıyorum. Pili en az 2 gün gitsin. Yuvarlak olması tercihim ama kare de olur. Liseye gidiyorum şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Bende o saati düşünüyorum şuan acaba nasıldır bana fikir verebilirmisiniz siz kullanıyormusunuzŞöyle bir akıllı saat önerebilirim.
Samsung Gear Sport SM-R600NZKATUR (Android ve iPhone Uyumlu) Fiyatı
Gayet başarılı bir saat. Tek kusuru şarj adaptörü biraz güçsüz kalıyor diyorlardı. Telefonlarda uyumluluk bakımından sorun yaşamazsınız.Bende o saati düşünüyorum şuan acaba nasıldır bana fikir verebilirmisiniz siz kullanıyormusunuz
Peki saatten arama mesajlara cevap verme kalp atış sensörü özellikleri iyi mi araştırmalarıma göre arama yapmak için bluetooth kulaklık gerekli doğrumuGayet başarılı bir saat. Tek kusuru şarj adaptörü biraz güçsüz kalıyor diyorlardı. Telefonlarda uyumluluk bakımından sorun yaşamazsınız.
Mi band 3 işe yarar gibi duruyor bi incele derim. saat gereksiz.Arkadaşlar en fazla 1000 tl, kaliteli en az 3 yıl gidecek akıllı saat arıyorum. Pili en az 2 gün gitsin. Yuvarlak olması tercihim ama kare de olur. Liseye gidiyorum şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.