Yardım Akıl Sağlığını Kaybed Olayı

MrDeLaSerre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Agalar uzun süredir internette dolaşan “Akıl Sağlığını Kaybet” videolarını izleyince akıl sağlığınızı kaybediyormusunuz? Yoksa eğlencesine yapılmış bir şey mi? ”r/psikoz” diye bir Reddit sayfası var işte birisi demiş “Ölümden korktuğum için kediyi kayalığa fırlattım” falan bunlar gerçek mi yoksa eğlencesine mi yapılmışlar? Cidden merak ediyom yardım edin.

Akıl Sağlığını Kaybed

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Boş yapıyorlar.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
1621674056348.png

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Yine bazı insanların yaptığı boş ve gereksiz şeyler ve videolar yine. Başka bir şey değil. En iyisi izlememek.
Sadece hayatından zamanını çalar.
Gayet eğlenceli. İlgini çekmiyor diye, gereksiz olmuyor. Kimseye de zararı yok zaten. Eminim bu meme hakkında fikrin bile yok. Hayata ve insanlara duyduğun nefretin kaynağını merak ediyorum.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Gayet eğlenceli. İlgini çekmiyor diye, gereksiz olmuyor. Kimseye de zararı yok zaten. Eminim bu meme hakkında fikrin bile yok. Hayata ve insanlara duyduğun nefretin kaynağını merak ediyorum.
Kimseye nefret falan duyduğum yok. İstediğimi söylemekte de özgürüm.
Sadece zaman kaybı bana göre.
20 yaşındayım ve bunun gibi şeylerin ne kadar gereksiz ve bana hayatımda veya hayatım için hiç bir faydası olmayacağını bilebiliyorum.
Fikrim yok çünkü umurumda değil ve öyle boş ve gereksiz şeylerle asla ilgilenmem. Dediğin şeyle hiç alakam yok. Ya da diğer asosyal medyadaki saçma ve akılsızca hareket yapanları da izlemem. Çünkü bana hiç bir faydası olmayacak.
Bunlar eğlenceli ise o zaman bende dışarıya çıkıp deliler gibi bağırayım. Millet komik diye değil saçma hareketler yaptım diye alay ederek gülerler.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Kimseye nefret falan duyduğum yok. İstediğimi söylemekte de özgürüm.
Sadece zaman kaybı bana göre.
20 yaşındayım ve bunun gibi şeylerin ne kadar gereksiz ve bana hayatımda veya hayatım için hiç bir faydası olmayacağını bilebiliyorum.
Fikrim yok çünkü umurumda değil ve öyle boş ve gereksiz şeylerle asla ilgilenmem. Dediğin şeyle hiç alakam yok. Ya da diğer asosyal medyadaki saçma ve akılsızca hareket yapanları da izlemem. Çünkü bana hiç bir faydası olmayacak.
Bunlar eğlenceli ise o zaman bende dışarıya çıkıp deliler gibi bağırayım. Millet komik diye değil saçma hareketler yaptım diye alay ederek gülerler.
Sadece meme kültürü. Anlık dopamin hormonu salgılatıp zevk almaya yönelik yapılan bir şey. Neden gereksiz olsun? Hayatta ki her şey çok mu gerekli? Zevk almadan ve sap gibi bir hayat yaşamak çok mu gerekli?

Hem çok bağırmak istiyorsan bağır. Seçim senin.

ozcevı

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Aklıma eşlerini öldürüp ''kader olarak'' diyen amca geldi. :D