2 Haziran 2013 #1 E efkan77 Öğrenci Katılım 28 Ağustos 2012 Mesajlar 76 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 ben zeytinburnunda bir yere gittim kaçak telefonlarda klon kodsorun yaratıyormu akakçeden galaxy s4 alayım dedim siz ne dersiniz?
ben zeytinburnunda bir yere gittim kaçak telefonlarda klon kodsorun yaratıyormu akakçeden galaxy s4 alayım dedim siz ne dersiniz?
2 Haziran 2013 #2 cngzkyz Profesör Katılım 28 Temmuz 2012 Mesajlar 2,855 Reaksiyon puanı 276 Puanları 263 efkan77 dedi ki: ben zeytinburnunda bir yere gittim kaçak telefonlarda klon kodsorun yaratıyormu akakçeden galaxy s4 alayım dedim siz ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... akakçe fiyat arama motorudur. Yönlendirdiği site önemli.
efkan77 dedi ki: ben zeytinburnunda bir yere gittim kaçak telefonlarda klon kodsorun yaratıyormu akakçeden galaxy s4 alayım dedim siz ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... akakçe fiyat arama motorudur. Yönlendirdiği site önemli.
3 Haziran 2013 #3 İ İlhami Arslan Öğrenci Katılım 14 Mart 2013 Mesajlar 27 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Zeytinburnu'nda kaçak telefon nerde var adam gibi hepsi bozuk ben Zeytinburnu'nda oturuyorum alma bence sakat iş.
Zeytinburnu'nda kaçak telefon nerde var adam gibi hepsi bozuk ben Zeytinburnu'nda oturuyorum alma bence sakat iş.