• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ak Parti Van'da neden kaybetti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ansiklopedi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tayyipelik2.jpg

Ak Parti Van'da neden kaybetti?
----------------------------------------------------------------------

- 1 -
AKP Belediye Başkanı Burhan Yenigün'le sıkıntıların olduğu biline biline tekrar aday gösterilmesi.

- 2 -
AKP'li Burhan Yenigün'ün seçime giderken mavikent işçilerinin (temizlik işçileri) ve piyasaya olan borçlarının hiç birini ödememesi ve seçime böyle girmesi.

- 3 -
Burhan Yenigün'ün 27 Mart Akşamı yerel bir TV kanalın da yaptığı açıklamada 'DTP'lilerin hepsi militandır' söylemi. Halbuki, ona oy veren seçmenlerin % 80'i eski DTP'lilerdir.

- 4 -
Milli Eğitim Bakanı H.ÇELİK'in kardeşi Ramazan Çelik'le ilgili bir çok iddianın ortaya atılması ve Ramazan Çelik'in genel seçimlerdeki gibi yerel TV'lere çıkıp kendini savunmaması ve iddialara sessiz kalması.

- 5 -
Geçen dönemki bütün belediye meclis üyelerinin tekrar aday gösterilmemesi ve bunların küskünlere dönüşerek AK Parti aleyhine geliştirdikleri söylemleri.

AKP'nin Van'da seçimi kaybetmesinin nedenlerini ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz? İşte Van'ın yerel basınından objektif değerlendirmeler [ KESİNLİKLE OKUYUN ]

: Web adresi :
GAZETE-VAN

dtp1.jpg

Saygılar.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Bu Dtp iyice azdı Ya Akpden başkası alamaz ztn oraları akpnin farkı bu Akp Türkiye partisi Doğu Batı partisi diil Ama Chp zihniyeti bunu göremiyor hala...

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Çok citti bir öz eleştiri lazım akp'ye .bence kaybetmesinin Ön büyük neden yanlış tercihler.

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Her zaman söyledim, akp nin pkk ve kürt açılımı konusunda atılan adımlar karşılığını hiç bir zaman bulmaz, çünkü siz ne kadar onlara yaklaşırsanız onlar o kadar yaptıkları ile hedefe ulaştıklarını kazanmaya başladıklarını düşünüyorlar, daha Türkçeyi bile bilmeyen bir bölgeye kürtçe tv ve eğitim gönderdiniz bunu kabul ettiniz olacak şeymi? kürtçe tv açması kürtçe dili serbest bırakması kürtçe eğitime ses çıkarılmaması bile akp yi kurtarmadı! Bu zamana kadar sayın Başbakanımıza anlatmaya çalıştığımız olay buydu siz hizmet ve anlayış götürürsünüz ama beklediğiniz karşılığı alamazsınız artık umarım bunu daha iyi anlamışlardır böylelikle. Keşke atılan her adıma bir adımda karşı taraftan gelinebilse!

Ayrıca bu ikinci resim durumu için söylüyorum yani kürtler kardeşimizdir diyenlere her zaman söylüyorum, elbette kardeşiz ama bu görüntüler hiç kardeşçe değil, bunu bizler yapıyormuyuz böyle şeyler normalmi, böyle bir olay varmı, daha buradan bile konuşurken birileri çıkıyor diyorki tüm kürtleri belli bir örgüt ile bir tutmayın diyorlar gelde tutma kendileride bu ayrımı yapmıyorlar nasıl olacak? ve soldaki adamın elindeki sardığı sözde bayrağa dikkat!

dtp1.jpg

Sanıyorum önümüzdeki genel seçimlerdede sırf bu gibi izledikleri yollar yüzünden AKP yi yollar ve MHP yi alır tek başına iktidara getirir bu millet, ayrıca artık gereklide! AKP çok kan kaybetmeye başladı! Bazen iyilikten maraz doğar sözünü hatırlatırım kendilerine.

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bazı yerler doğru yolu bulmuşlar.

memleketim karabük'üde akp alamadı. 577 oyla mhp kazandı.

akıllandık ;)

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Akp nin oy oranının düşmesinin en büyük sebeb; bence yavaş yavaş özünden uzaklaşıyor olması ve Avrupa endekli siyaset yapıyor olması. Şahsen benim görüşüm böyle. Yoksa bu milleti bir dahaki seçimde atar tokatı gider.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Bunlara demokratik hak verdikçe şimarıp ürüyorlar En iyisi Erkenden kafalarını kesmektir yoksa virüs gibi yayılıyor bu pislikler Bunlara 18. YY Almanyası gibi Bi hitler lazım bir gecede bütün kapılara işaret koyulup öbür gece onları katlediceksin anca o zaman susarlar nasıl bir insana hayinlik yapıyorlar anlasınlar Hem etinden hem suyundan hem toprağından yararlanıcaksın hemde bu vatana ihanet ediceksin Türkiyenin Hitlerini dört gözle bekliyorum imkan verseler Ben yaparım aslındada Ben bu sözlerimi kürtlere Bi düşmanlık değil bu şerefsiz pkk yandaşlarına yazıyorum Yoksa büssürü kürt kökenli arkadaşım var ama bu şerefsizler kürt'de diil ermi tohumu bunlar...

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Konu dışına Gündem Dünya ve Türkiye ile alakalı açtığınız konular sonlandırılacaktır arkadaşlar. Konuları uygun kategori ve bölüm altında açmalısınız!!!

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...