Ajdar'dan Eurovision yorumu!

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Ajdar'dan Eurovision yorumu! VİDEO
"Can Bonomo'nun şarkısının nakaratındaki 'narinari na na na na' bölümü benim Nane şarkımdan esinlenilerek yapıldı"

719407_detay.jpg

Uzun zamandır ortalarda görülmeyen Ajdar, Can Bonomo hakkında bir yorum yaptı. Eurovision'a Love Me Back isimli parçasıyla katılacak olan Bonomo hakkında konuşan Ajdar, "Can Bonomo'nun 'Love me back' adlı Eurovision şarkısında "narinari na na na na" bölümü, benim"Nane"adlı şarkımdan esinlenilerek yapıldı" dedi.

Ajdar, "Eurovision sahnesinde benim olmamı çok istiyorsunuz ama benim kadar seksi, cool insanların orada işi yok" şeklinde konuştu.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ajdar, "Eurovision sahnesinde benim olmamı çok istiyorsunuz ama benim kadar seksi, cool insanların orada işi yok" şeklinde konuştu.

Bknz: "Kedi erişemediği ciğere mundar der"

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bence Eurovision'a yarışmanın ağırlığına göre adam gönderilmeli. Mesela Ajdar :)

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
ekşiden bir yorum
imzamı atarım :)

jean baudrillard'ın bir disneyland örneği var, diyor ki: disneyland, yetişkin insanların, aslında ne kadar çocukça bir hayat sürdüklerini farkedememeleri için yaratılmış absürd bir figür, bir simülasyondur; disneyland'da bir yetişkin, çocukluk temalı öylesine bir gösterge bombardımanına tutulur ki, gerçek hayatında yaptığı ve karşılaştığı çocukluklar, gözünde artık farkedemeyeceği kadar değersizleşir.

ajdar anik, gösteri dünyasının gerzek ünlülerinin, aslında ne kadar gerzek olduklarını farkedemememiz için öne sürülmüş absürd bir figür, bir simülasyondur.