AirTies Rt205 smile modem yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan snopy80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snopy80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar smile adsl üyeliğim vardı fakat üyeliğimi iptal ettirdim modem elimde kaldı. bildiğiniz üzere smile adsl den alındığı için sadece smile kullanıcıları faydanalabilior modemden biz bunu ttnete çevirebilirmiyiz biraz araştırdım firmware mıi ne o tarz şeylerle güncelleyerek ttnete çevirebiliormuşuz fakat saglıklı bi bilgi bulamadım yardım ederseniz sevinirim..

snopy80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyşer 22 görüntülenme 0 cvp mı yaa

byesref

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar smile adsl üyeliğim vardı fakat üyeliğimi iptal ettirdim modem elimde kaldı. bildiğiniz üzere smile adsl den alındığı için sadece smile kullanıcıları faydanalabilior modemden biz bunu ttnete çevirebilirmiyiz biraz araştırdım firmware mıi ne o tarz şeylerle güncelleyerek ttnete çevirebiliormuşuz fakat saglıklı bi bilgi bulamadım yardım ederseniz sevinirim..

aynısı bende var. airties müşteri hizmetlerini aradım 5 dakikada çözdüm ve şu an ttnet kullanıyorum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bir adet airtes cd si edin sonra o cd den yeniden yeniden arayüz olustur..pc ye format atmaya benzer bir nevi ama daha kolaydır..

buradan yapabilirsin

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117

Eline iğne gibi sivri birşey al modemin arkasında bir delik var ordan sok 20 saniye beklet reset atıcak bilgileri silecektir sonra firmware günceleşirmesi yaparsın sorunun kalmaz