Airties RT-206 modem kullanıcı adı problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar
ben bu modemi ttnet den aldım ve sonra başka bir şirketten internet almak istedim ama izin vermedi modem ve kilit kaldırmayla ttnet kilidini kaldıdım ama şimdi başka bir problem var. benim internet kullanıcı adimda @ yok ama modem @ sız kullanıcı adını kabul etmiyor!! ne yapmalıyım şimdi? benim şifrem bunun gibi bir numara 5488907655

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hangi servis sağlayıcı??..

Yani mesela servis sağlayıcın smile adsl ise şu şekilde olacak..

kullanıcıismi@smileadsl.com

ve şifreni gireceksin...

sofu44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modem Arayüzü giriş şifresinden bahsediyorsan TTnet modem arayüzü firewall lerinde güncelleme yaptı ve
kullanıcı adı: admin
şifre: ttnet oldu
yok eğer modem değilde internet ayarlarındaki şifreden bahsediyorsan onun içinde daha önce biz modem arayüzüne giriş yapıp ttnet olan modemi firewall güncellemesini elle yaparak tabi airtiesin internet sitesinden uygun olanı indirip elle smile adsl e çevirmiştik. modem arayüzü elle güncelleme yapıp servis sağlayıcısına çevirirsen sorun ortadan kalkar

arira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben modemi arkadaşıma verdim o da başka bir ulkeye gitti
adls şifresşnden bahsediyorum
adsl şifresi rakamlardan ibaret bir şifre bunun gibi bi şey 1234567 ve @ yada şirket ismi içermiyor
ttnet kilidi kaldırdık ama hala @ içermeyen şifre kullanmamıza izin vermiyor!!!!

--- Mesaj Güncellendi ---

hata veran bölümün resmini aşagıda

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sen hangi ülkede kaliyorsun :))

sen numaradan sonra [MENTION=59927]ttnet[/MENTION] diye veya [MENTION=20775]sml[/MENTION]adsl tarzında yazınca o kutucuktaki hatayımı veriyor ?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=263752]arira[/MENTION], hata mesajı şifre ile ilgili değil. Kullanıcı adında @ işareti olması gerekiyor. örneğin xyzadsf@ttnet gibi. Takılmışsın bir şifreye.
Hata mesajını da iyi oku, Adsl Username diyor. sen şifre ile uğraşıyorsun.

arira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hata mesajı şifre ile ilgili değil. Kullanıcı adında @ işareti olması gerekiyor. örneğin xyzadsf@ttnet gibi. Takılmışsın bir şifreye.
Hata mesajını da iyi oku, Adsl Username diyor. sen şifre ile uğraşıyorsun.
ama benim kullanıcı adım @ içermiyor!

gizemli77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Airties RT-206 modemi komşu hattına bağlı olarak 6 kişi kullanıyoruz. 5 kişimiz evine HUB (dağıtıcı) ile komşudan masaüstü bilgisayarlarına kablo bağlantısı çekti. Wireless özelliği bulunan Dizüstü veya cepten bağlantılarda bir sorun çıkmaya başladı. Kendimizin belirlediği kablosuz ağ adıyla gözüküyor. Ancak belli aralıklarla bağlantı kopuyor. Mouse sağ tuşa tıkladığımda "DURUM> Kablosu Ağ Özellikleri>Bağlantı> "3 durumuda aktif hale getirmiştim." Bağlantı kopup tekrar geldiğinde otomatik olarak ortak adla kullandığımız internet erişim ağını görmesine ve bağlanmasına rağmen "internet erişimi yok veya bağlantı kesildi." uyarısı almaktayım. Bu sorunu ancak modemin 10 sn. kadar elektriği keserek (modem arkasında açma/kapama swichinden veya komşunun apartmanın trafosundaki şartalini kapatıp/açarak halletmekteyim.) İnternetin ne zaman kesilip kesilmeyeceğini tam kestiremediğimden her zaman komşunun zilini çalarak evinde bulunan modeme fiziki müdahale yapmamız mümkün olmuyor. Bu sorun gecenin 23:00'de veya 03:00 olabiliyor. Ancak apartman trafosundan şartelini kapatarak aynı zamanda modemin kapanış ve açılışını sağlayarak modemdeki internet bağlantısını bu şekilde hallediyorum. Ama bu durum artık bayağı şekilde komşuyu rahatsız etmeye başladı. Geceyarısı ışıklarını kapatmış bir haldeyken tv izlerken veya elektrikle herhangi bir iş yaparken 10 sn.'lik pat elektriği kesiliyor. İster istemez rahatsız edici bir durum. Yani kısaca modemle wiriles bağlantısının kesilmemesi veya herhangi bir sebeple kesildiğinde tekrar otomatik bağlantının gerçekleşmesi için modeme ne gibi yapılandırma gerekir. Yada modemde entegresel bir arıza mı sözkonusu. Arkadaşların yardımını bekliyorum.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
indirdim nasıl yapcam neyle çalıştırcam:clap:

Modeminizin arayüzüne girip güncelleme bölümünden yapıcaksınız. Otomatikte yapabilir dosya seçmenizde istenebilir. Dosya seçmek çıkarsa indirdiğiniz dosyayı seçiceksiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Benim Önceki IP adresim 192.168.2.1 i ben kablosuz ağımı devre dışı yaptım ve yine aynı ıpleri doldurdum 192.168.1.1 oldu daha modeme giremiyorum :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
192.168.1.1
192.168.1.2
yazıp ara yuze gırın daha sonra kullanıcı adına : admin
şifreye: password
olmuyosa
admin
şifre: superonline
yazıp gırın