Airties modem arayüzüne girememek

otezuka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar. Arkadaşlar onemli bir problemim var yardimci olabilen varsa minnettar kalırım.
Şimdi; kullandığımız modemin arayüzüne artik ulaşamıyorum girince sifre yablis diyor.Airtied 5342 olan modemin sifresi yokdu normalde enter basnca girerdi. bir kac kisi kulaniyoruz neti baskasinin degismis olabilme ihtimalide var ama mesele benim bulmam. Simdi ben bu arayuze nasik girecegim sifre kismini nasil gecerm. Reset yapamam cunki adsl bilgileri yok elimde. Programiyla gireblrsn dediler o konuda bilgim yok aydinlatirsaniz cok iyi olur. Wifisini kullandigim modemn wifisinde sorun yok baglaniyorum ama arayuz girmio iste her sifre denedm. Hangi yollarla arayuze erisirim ve birde erisme asamasi sonucunda reset ve modemi kurmak gerekirmi gerekirse bunu yapamam veya yapiliosa basitmi. Sanirm konuyu anlatabildm.internette bu problemle ilgili konular cok eski. Yardimlarinizi dört gözle bekliyorum arkadaşlar. Vesselam.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Dostum elinde arayüze girdiğimiz kullanıcı adı ve şifre varsa resetle modemi.

otezuka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuda belirtmiştim kardesm adsl adi ve sifresi yok elimde.2. Reset atarsam bunlara gerek duyacagm icn reset yontemi olmaz: /

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
AirTies markasının Air 5342 modem şifresine aşağıdan temin edebilirsiniz.
Giriş Adresi: 192.168.2.1
Kullanıcı Adı: Boş
Şifre: Boş
Lütfen ttnetten alınan modemlerde şifreyi ttnet olarak deneyiniz.

Olmazsa interneti nereden alıyorsan ttnet vesaire arayıp müşteri hizmetlerinden öğren.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Modemi internet ile birlikte verdilerse sıfırlasan bile kendi ayarlarını uzaktan yapar

alikraarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Müşteri hizmetlerinden kimlikle doğrulama istiyorlar. Reset atsan ve bilmiyorsan bile uzaktan kurulum yapıyorlar. Onun için de modemden Pc ye kablolu bağlantı lazım. Müşteri hizmetlerinde kablolu bağlantı istiyorlar arayınca. Müşteri hizmetlerini arayarak daha detaylı öğrenebilirsin bence.(Ya da artık kimin üzerine ise internet bağlantısı.)

otezuka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladim tesekkur ederim arkadaslar.
Peki sifrenin kirilma ihtimali yokmu bi şekilde illaki olmasi lazm modem icine girmenin bi yolu

kenantiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senden bağımsız şifre koyulmuş ise iki sebebi vardır.
1. Modeme bağlananbdiğer kişi
2. Modeline sızan kötü amaçlı yazılım

Çözümü ise resetlemeden başka bişey değildir. Bir kere yaşadıysan ikinciside gelecektir. Modem arayüzünü güncellemeyi dene resetledikten sonra. Güncelleme yoksa malesef yeni modem almak gerçek çözüm

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Modemi resetle ilk nasıl giriyorsan o hale gelir sonra ayarlarını tekrar istediğin hale getirebilirsin :)