AirTies IPTV ile Avrupa'ya Açılıyor

Bu konuyu okuyanlar

Ecevit BIKTIM

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
Danimarkalı orta katman yazılım tedarikçisi Nordija ile IPTV alanında stratejik bir işbirliği yapan AirTies, bu sinerjiden yararlanarak IPTV ürünleri ile Batı Avrupa'ya açılmayı hedefliyor

Avrupa'da etkin bir pazar payına sahip olan Nordija, mükemmel müşteri deneyimi sunmayı hedeflediği IPTV servisleri için, AirTies tarafından geliştirilen ve son teknolojik donanıma sahip Air 7120 ürününü kullanacak.
İşbirliği kapsamında Nordija, AirTies'ın Ar-Ge ekibi ile birlikte çalışarak, müşterilerine daha üstün bir servis vermeyi hedefliyor. Air 7120'nin gelişmiş grafik yetenekleri sayesinde arayüz ürünlerini geliştirecek olan şirket, böylece mevcut ve yeni pazarlara daha üstün performanslı bir servis sunacak. AirTies, Nordija ile yaptığı işbirliği kapsamında ilk projesini geçtiğimiz günlerde Hollanda'nın önde gelen servis sağlayıcılarından Caiway ile gerçekleştirmişti. Caiway, AirTies IPTV platformunu mevcut ve yeni müşterilerinin kullanımına sunacak.

Air7120_300dpi1259056013.jpg
Konuyla ilgili açıklama yapan, Nordija CEO'su Thomas Christensen, Air 7120'nin "bugüne kadar görülmüş en hızlı yazılıma sahip IPTV alıcısı (set-top box)" olduğunu söyledi.

AirTies CEO'su Bülent Çelebi ise şu açıklamayı yaptı: "Nordija ile yaptığımız işbirliği ile Avrupa pazarında attığımız adımlara bir yenisini ekledik. AirTies ve Nordija arasındaki yakın işbirliğinin, mevcut projelerde ve işbirliğimiz olan diğer zincir ortaklıklarda önemli bir avantaj yaratacağına inanıyoruz."
:: Airties'ın ürünlerini kullanıyor musunuz? Türk Telekom sizce hangi IPTV ürünlerini tercih edecek?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
 

Miroğlu

Müdavim
Katılım
25 Aralık 2007
Mesajlar
7,530
Reaksiyon puanı
31
Puanları
0
Evet airties rt104tt 2 port adsl2+ modem kullanıyorum...
 

visavis

Öğrenci
Katılım
21 Kasım 2008
Mesajlar
30
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Airtiesin resimdeki IPTV cihazı bizde var.Test etmemiz için verdiler.Şu an 70 e yakın kanal var.Görüntü kalitesi mükemmel ki bizde 4 mbit net var. Şu an 1 tane hd kanal var.Ama diğer kanallar bile hd gibi.Cihazın birçok özelliği var.İzleyemediğiniz kaçırdığınız dizileri izleyebiliyorsunuz.Film seçip izleyebiliyorsunuz. Cihazda hdmı çıkış var.2 tane de usb girişi var ama onu çözemedim sanırım.İleride belki kayıt için yazılım atabilirler.Cihaz tahmini ülkemizde Dünya kupasında piyasaya sürecekler.
 

emakin

Öğrenci
Katılım
16 Temmuz 2019
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
36
redstar iptv i denemenizi tavsiye ederim. Kalitesi çok aşırı net. Ayrıca 9 taksit imkanı yapıyorlar. Diğerleri gibi kalitesi düşük değil. ve ve ve iade garantisi var daha ne olsun (:)
 
Üst