Airties air5341tt ping sorunu lutfen bi bakın

banayorgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben daha onceden huwai modem kulalnıyordum ve gayetde iyidi modem baya eskidi değiştirmeliyim diye düşündüm ve ondan sonra gittim ttnete 80 küsür tlye airties air5341tt verdiler bnde eve gittim kurdum falan internete girdim herşeyi tamam tek sorunum ping var sonra internette yavaşlık var ben ne yapabilirim ? ms ping ve yavaşlıktan kurtulmak için bir cözümü varmı modem arayüzüne giriyorum hiçbirşeyden anlamadıgım için geri cıkıyorum lutfen bana bi yardım edin

Fox034

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba internet yavaşlığı modem kaynaklı olmaz modem ne interneti hızlandırır nede yavaşlatır ttnet"in size vermiş olduğu hızı modem arayüzünden görebilirsiniz 192.168.2.1 sayfasına girip kullanıcı adına:admin şifreye:ttnet yazıp arayüze girdikten sonra Anasayfa kısmını tıklayıp üstten 3"ü satırda Adsl hızı yazar o ttnetin size verdiği hız demektir ayrıca ms ping dediğiniz olayı biraz açarmısınız ve nasıl bir işlem yaparak bunu ölçümlüyorsunuz belirtebilirseniz daha detaylı yardımcı olabilirim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende arkadaşın yaşadığı sorunu yaşıyordum arayüz sayfasına 192.168.2.1 sayfasına girdim kullanıcı adını ve şifresini yazıyorum kabul etmiyor yardımcı olursanız sevinirim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben arayüze giremiyorum nedenini bilen var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
modemini reset at yani fabrika ayarlarına geri yükle ondan sonra modem arayüz ıd ve şifren admin:ttnet olacaktır...