Airties air 4450

Mertesmeeses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar modem konusundan hic anlamayan birisi olarak size bir sorum olacak biz binamızda toplu internet kullanıyoruz ve her daireye kablolu internet geliyor ben evde kablosuz internet istiyorum diye airties air4450 aldım ben eve gelen kabloyu bu cihaza taksam kabkolu internetimi kablosuz yapabilir miyim?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Arkadaslar modem konusundan hic anlamayan birisi olarak size bir sorum olacak biz binamızda toplu internet kullanıyoruz ve her daireye kablolu internet geliyor ben evde kablosuz internet istiyorum diye airties air4450 aldım ben eve gelen kabloyu bu cihaza taksam kabkolu internetimi kablosuz yapabilir miyim?

Modemin içindeki DHCP (Otomatik ip dağıtımı) kapatmanız gerek. Aksi takdirde modeme bağlanan kişiler bu modem üzerinden ip alacakları için, internet erişiminizde sıkıntılar olur. Bunun haricinde dilerseniz modeminize bir kablosuz ağ parolası belirleyip başkalarının sizin hattınızdan interneti kullanmalarını engellersiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam o dhcpi nasil ayarlarim bende internet var olarak görünüyor ama erişim sagliyamiyorum