AirRivals Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MSDN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Merhaba arkadaşlar
AirRivals oynarken oyun kendiliğinden kapanıyor. Vista kullanılıyorum, uyumluluk modu açsam bile böyle çözümü varmıdır ?

YOkmu bilen kişi :(

IGEAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş oyundan çıkınca (sunucu ile bağlantınız kopu. oyun kapatılacakdır) diyor ise oyuna bağlanan ve airrivals oyununa girmeni sağlayan sunucuda yani o kişide sorun vardır. bende o oyunu oynuyorum bendede o sorun var yazdığım şey çıkıyor. daha fazla bilgi istiyorsan airrivalsın sitesinden destek bölümünden airrivals yöneticilerine ulaşabilirsin. (eğer beni bulmak istiyorsan ben airrivals tr oyununda pegasus serverindeyim adım desifre)

whiskys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar kac gundur bu sorunla ugrasıyorum charımla oyuna gırıyorum suan yuklenıyor dıyor oyun acılamdan hata verıyor bı baska charla gırınce oyun acılıyor neden acaba lutfen bı bakın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar neden airrivals.org dan yamayı yuklenip
tekrar baglanın dio :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Bende'ki Sorun Ben Oyuna Girmek İçin ID Şifre Giriyorum Oyuna Başla Diyorum Çözünürlük Ayarları Geçerli Değil. Lütfen Tekrar Kontrol Edin Diyor Ne Yapmalıyım :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hepinize diyorum abiler airrvals ı tekrar indiri yapın belki olur ben öle yaptımvala

S

SDN Okuru

SDN Okuru
manisaspor aynı şey bendede oldu nasıl çözebilirim bilmiyorum oyunu 5 kere yükledim açılmadı :P :sneaky2:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede gorev bittikten hemen sonra ısınlanıcakken işte beyaz ekran gelip hata weriyor kapat diyor :cursing::hammer: