Yardım Airpods Pro Seri Numarasi

oaslan24

Asistan
Reaksiyon puanı
15
arkadaslar merhaba yarin bir arkadasla beats studio 3 kulakligilim ile airpods pro 2.nesil takas edecegiz seri numarayi sorguladigimda garantu kapsami dolmus yaziyordu ve bu degistirilmis urunun seri nosudur yaziyordu alacagim kisiyurtdisindan tanidiginjn getirdigini faturasinin olmadigini kendi muhtemelen orjianl oldugunu ama yine de gelip sen test et dedi bu seri numarasi sahte oldugunu gosterir mi arastirdigimda boyle bjr seri noda goremedim

Son vuruş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aynısı başımıza geldi. 2. El airpods pro almak için buluştuk adamla. Yurt dışından hediye geldiğini faturası olmadığını ama orijinal olduğunu söyledi. İnceledik bi sıkıntısı yoktu taki yanımızda getirdiğimiz kendi airpods promuzla kıyaslayana kadar. Onun airpodslarını kendi kutumuza koyunca oturmadığını gördük. Sahte olduğunu düşündük ve almadık. Eğer orijinal olduğuna emin olduğunuz bi airpods pro varsa kesinlikle onunla gidin ve kıyaslayın. (Bizim airpodsumuz appledan alınma kesin orijinaldi). Seri numarada da sıkıntı var yazmışsın. Bence alınmaması gereken bir risk.

oaslan24

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Aynısı başımıza geldi. 2. El airpods pro almak için buluştuk adamla. Yurt dışından hediye geldiğini faturası olmadığını ama orijinal olduğunu söyledi. İnceledik bi sıkıntısı yoktu taki yanımızda getirdiğimiz kendi airpods promuzla kıyaslayana kadar. Onun airpodslarını kendi kutumuza koyunca oturmadığını gördük. Sahte olduğunu düşündük ve almadık. Eğer orijinal olduğuna emin olduğunuz bi airpods pro varsa kesinlikle onunla gidin ve kıyaslayın. (Bizim airpodsumuz appledan alınma kesin orijinaldi). Seri numarada da sıkıntı var yazmışsın. Bence alınmaması gereken bir risk.
duz bakildigi zaman iyice incelediginde ses kalitesi vs olsun anlasilmiyor mu

Son vuruş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
duz bakildigi zaman iyice incelediginde ses kalitesi vs olsun anlasilmiyor mu
Piyasada inanılmaz derecede iyi sahteler var. Hatta o kadar iyi çakmalar varki insanın orijinal almayası geliyo. Anc falan aynı orijinali gibi çalışıyordu. Her nekadar kutuya girmesede kulaklıklar, gözle görülebilen fiziksel bir fark da yoktu. Adam bize yurtdışından geldiği için belki ülkelere göre farklı tasarlanmıştır o yüzden kutuya girmedi demişti. Bize saçma geldi. Bazı cihazlarda ülkelere göre değişiklik oluyor ama basit değişiklikler. Mesela iphone da model numarasındaki 1-2 harf ülkelere göre değişiklik gösteriyor. Ülkelere göre fiziksel bir fark olacağını düşünmedik. Yani sonuç olarak ben şahsen bakarak veya dinleyerek asla anlayamazdım sahte olduğunu.

oaslan24

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Piyasada inanılmaz derecede iyi sahteler var. Hatta o kadar iyi çakmalar varki insanın orijinal almayası geliyo. Anc falan aynı orijinali gibi çalışıyordu. Her nekadar kutuya girmesede kulaklıklar, gözle görülebilen fiziksel bir fark da yoktu. Adam bize yurtdışından geldiği için belki ülkelere göre farklı tasarlanmıştır o yüzden kutuya girmedi demişti. Bize saçma geldi. Bazı cihazlarda ülkelere göre değişiklik oluyor ama basit değişiklikler. Mesela iphone da model numarasındaki 1-2 harf ülkelere göre değişiklik gösteriyor. Ülkelere göre fiziksel bir fark olacağını düşünmedik. Yani sonuç olarak ben şahsen bakarak veya dinleyerek asla anlayamazdım sahte olduğunu.
internette vs videolari var cakma olup olmadiginin applein seri numarasi kontrol yerinde de degistirilmis yani garantiden gelmis gibi bi sey diyordu o arkadasa sordugumda getiren arkadasinin kulkalkgi garantiden degistirdigini soyluyodu bu alcagim kiside samimi birine benziyor baya oda sen yine bi bak cakma olup olmadigina bende yuzde yuz emin degilim falan dedi hani o bana kalirsa ses kalitesi falan asiri iyi dedi cok cakmaya benzemiyor falan dedi bende baya arastirdim internetten gorucez artik

eminozcanaslan

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Airpods Modellerinde Seri Numarayı Bile Kopyalıyorlar Bence Dikkatli Olun Kutu İçi Yazan Seri Numarayla Kulaklıkların Üstündeki Seri Numarayı Teyitleyin