Airpods pro 2 orjinal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anka011
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Anka011

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. 2 tane sorum var. İlki yeni airpods pro 2 aldım ve apple’in kendi sitesinde arattığımda ürünün kendisi çıkıyor fakat satın alma tarihi doğuralanmadı yazıyor. Bu durum bana sonradan bir sorun çıkartmır mı merak ediyorum.
Ve 2. sorum bul uygulmasında aratınca airpodsa bağlanmak biraz zaman ala bilir ve ardından mavi renkde burada , yakınlarda yazıyor. Youtube videolarındaki gibi yeşil kaç metre falan göstermiyor . Sorun nedir acaba ?

DarkKnight.

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Merhaba arkadaşlar. 2 tane sorum var. İlki yeni airpods pro 2 aldım ve apple’in kendi sitesinde arattığımda ürünün kendisi çıkıyor fakat satın alma tarihi doğuralanmadı yazıyor. Bu durum bana sonradan bir sorun çıkartmır mı merak ediyorum.
Ve 2. sorum bul uygulmasında aratınca airpodsa bağlanmak biraz zaman ala bilir ve ardından mavi renkde burada , yakınlarda yazıyor. Youtube videolarındaki gibi yeşil kaç metre falan göstermiyor . Sorun nedir acaba ?
Apple'ın kendi sitesi hariç daha orijinal şarj aleti satan bile görmedim hepsi birinci sınıf çakma satıyor bilindik teknoloji marketleri dahil 300 500 TL ucuza alacağım diye oradan buradan almamak lazım sonra kafa huzursuz oluyor 500 TL'ye degmiyor

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,461

Merhabalar,

Vermiş olduğum link e gitmeniz gerekiyor, Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek Seri numarasını ve kodu girdikten sonra sizi yönlendirecek sayfa. Muhtemelen cihazı satın aldığınız tarihi girmenizi isteyecek, Bilgileri girerek garantisini başlatabilirsiniz. Apple kendi sitesinden almıştım ben evet normalde yeşil olması gerekiyor bende denedim bende yeşil.

Son düzenleme: