Air Ties RT 204 Modem Hakkında (YARDIM)

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bugün airties rt 204 aldım .

sinyal seviyesine baktığımda 2 ile 3 çubuk arsında gidip geliyor.

Soru 1 :: Sanki bana hızda yavaşlama var gibi geldi. Ethernet kablosuyla girerken daha hızlıymış gibiydi sizce bana mı öyle geliyor ??

Soru 2 :: Usb adaptörünü bilgsayara taktığımda sinyal 1 den yukarı çıkmıyordu . bende usb uzatma kablomla daha yüksek bir yere çıkarrtım adaptörü (kablom "usb 1.0" sanırım ) sizce "usb 2.0" kablo kullansam daha mı iyi olur. "Usb 1" de yeterlimidir ?

Soru 3 :: BU modem iyi bi modemmidir sizce ?

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Yakın mesafede 2-3 basamak çekiyorsa sorun olabilir veya tam bilmiyorum ama ayarlarıyla ilgili de olabilir,yani kapsama alanı ayarları daraltılmış olabilir.
Piyasdaki kaliteli modemlerdendir.

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yakın mesafede 2-3 basamak çekiyorsa sorun olabilir veya tam bilmiyorum ama ayarlarıyla ilgili de olabilir,yani kapsama alanı ayarları daraltılmış olabilir.
Piyasdaki kaliteli modemlerdendir.

evet onu öğrenmek istiyodum Kalitesine güvenebirlimiyiz diye .. . .

acaba rt 205 veya rt 206 daha mı iyidir diye aklım kaldı . . .

anamur

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende aynı modem kullanıyorum ve şimdiye kadar bir sıkıntı çekmedim...

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
RT211 iyi baya tavsiye ederim, kullanıyorum çok memnunum.

Ethernet kablosu wireless'a göre kat kat daha hızlı ve kayıpsızdır. Özellikle online oyun oynuyorsanız wireless dan uzak durun derim, veya tüm gün download yapıyorsanız(modem uzaktaysa).

Usb 1.0 kullanmak tabi ki sorun yaratır, usb 3.0 a geçiliyor günümüzde, 2.0 dan aşağısını kullanmayın.

Airties modemler piyasanın en iyi modemleri diyebilirim, elektrik ve hat kesintilerine vs.. karşıda oldukça dayanaklılar. Yıllardır kullanıyorum zerre kadar sorun olmadı.