Air 2 yi elden çıkarmalımıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ykaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ykaan

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar ipad air 2 wifi+cellular 128 gb kullanıyorum. Ama şimdi yeni modeller çıktı ve belki eylülde çıkmayada devam edecek cihazım temiz pil va her yönden hiç bir sıkıntısı eksisi yok gibi ama zaman geçtikçe sağlamda olsa cihazlar eskiyor sanki size sormak isrediğüm sizce cihazı elden çıkarıp yeni bir cihaz almalımıyım yoksa daha ömrü var ve bayada idare eder deyip yeni cihaza yönelmemelimiyim düşündüğüm yeni modelde ipad pro 12.9 telefonumda iphone x bu yüzden ikisi işimi görürmü yoksa değişsemmi karar veremedim.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Sizi tatmin etmiyorsa çıkarın, ama bence gerek yok. Ben ipad mini 1 i 4-5 sene arası kullandım şuan elimde ipad mini 4 var onu da yine 4 sene kullanmayı düşünüyorum. Air 2 o kadar eski bir cihaz değil. Dediğim gibi bence gereksiz harcama olur tam eskidiğinde değiştirin o zaman hem daha daha yenileri çıkar.

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Air 2 hala güçlü bir cihaz bence de gereksiz iyice eskidiğinde değiştirin çok ciddi bir sorunu yoksa.

bumblebee8

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Ne için kullandığına bağlı. Oyun oynuyorsan veya bol miktarda fotoğraf ve video düzenliyorsan elden çıkarılabilir. Ama bir şeyler okuyup sosyal medyada gezinmek için kullanıyorsan hiç gereği yok. Burası işin ihtiyaç boyutu. Ama bir diğer yandan da bazen yeni çıkan modeller insanın içini gıdıklıyor. Acaba bana daha fazla ne sunabilir diye düşünüyor insan ve ihtiyacı olmasa da değiştirmek istiyor. Eğer böyle bir durum senin için geçerliyse ve kenarda paran da varsa alabilirsin.

Reaksiyon puanı
892
Bence air2 hala güzel işlemcisi a9 ayarında ki yeterli bir tablet için, prolar zam yediği için pek önermiyorum.

---- Mesajlar birleştirildi ----

İpadler (pro hariç) büyük zam yemedi çok büyük bir karınız olmaz.

Son düzenleme: