Aileme Nasıl Bilgisayar Aldırırım?

UgurHVS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben bu sene liseye geçtim. Ailemin Durumu İyi Annemle yaşıyorum 4.5 gibi bir maaşı var. Her sene takdir getirdim. Derslerim istisnalar dışında hepsi iyi 5 senedir kullandığım bir laptop var dusuk donanım en düşük oyunlarda bile kasıyor yeni toplama bı PC alicagim. Ama annem bağımlısı olurum yok pcde hiç oyun oynamiyormusum sıkılırmisim (oyun açmıyor pcm). Artık üzülüyorum ne yapmam gerek siz nasıl aldirdiniz.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Merhaba ben bu sene liseye geçtim. Ailemin Durumu İyi Annemle yaşıyorum 4.5 gibi bir maaşı var. Her sene takdir getirdim. Derslerim istisnalar dışında hepsi iyi 5 senedir kullandığım bir laptop var dusuk donanım en düşük oyunlarda bile kasıyor yeni toplama bı PC alicagim. Ama annem bağımlısı olurum yok pcde hiç oyun oynamiyormusum sıkılırmisim (oyun açmıyor pcm). Artık üzülüyorum ne yapmam gerek siz nasıl aldirdiniz.
Sana güvenmesi lazım. Ben annemin güvenini ortaokulda kazandım. Ortaokulda ilk bilgisayarımı topladım. Takdir değil güven meselesi bu.

Asitsiz Kola

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Benimkilere pc yi aldırırmadan önce benim eski laptop bozulmaya başlamıştı. Eskiyse laptop bekle biraz ༼ʘ̚ل͜ʘ̚༽