aile baskısı

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
sürekli 9 aydır ders çalış diyerek baskı yapıyolar bikeresinde 3 ay dinlendik 9 yadır acısını çıkarıyor ablam geldi o bana test çözdürüyo işim gücüm yok bide onla uğraşıyorum neymiş efendim destek oluyomuş valla annem olmasa fena söverdimde neyse canlı dersler derken ödevler falan günde 6 saat ders garanti var 8 saate çıkıyor bazen bazen dediğim sık 9 ay çalıştım ekran kartı istiyorum ne gerek var falan diyor Berat sadece çalışsın bütün olay bu ablam bana bi ara 2 ay test vermedi biraz rahatladım gene başladı 12 yaşındayım şimdi anneme sövmemek için zor tutuyorum kendimi 2 gün ödev yapmadım ödev olupta tembellikten yapmamak değil ödev yoktu mıymıylanıyor 1 gün ders çalışmasam biyerine batıyor işi gücü falanda yok zaten elimin tersiyle bi geçiricemde neyse napıcam illa kavga mı etmemiz lazım ?

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
öncelikle sizi saygılı olmaya davet ediyorum ne yaparsa yapsın o sizin anneniz. biraz yaşın küçük belki anlamazsın

ikincisi bir günde 6 saat ders çalışmayı gözünüzde büyütmeyin canlı derslerle birlite çok rahat 6 saat olabilir yani bu anormal bişey değil

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
öncelikle sizi saygılı olmaya davet ediyorum ne yaparsa yapsın o sizin anneniz. biraz yaşın küçük belki anlamazsın

ikincisi bir günde 6 saat ders çalışmayı gözünüzde büyütmeyin canlı derslerle birlite çok rahat 6 saat olabilir yani bu anormal bişey değil
hocam sabah kalkıyorum kahvaltı biraz ara sonra direkdersler yemek yiyorum gene ders 8 e kadar ders sonra belki biraz 20 fps gta falana benden çok daha tembel olan öğrenciler RTX oynar ben vega 8
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizde haklısınız evet

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Belki durumları yoktur. Bende Türkiye ortalamasına göre iyi bir liseye gitmeme rağmen söz verdikleri bilgisayarı almadılar. Çünkü virüs çıktı, durumlar kötü. Aileme bazen bende isyan ediyorum fakat saygılı olun.

ThunderBeast

Asistan
Reaksiyon puanı
343
Hocam eğer ileride hedefiniz yüksekse bu çok normal çalışma düzeni. İleride çok iyi yerlere gelip bu günlerinizin acısını çıkarırsınız.

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Belki durumları yoktur. Bende Türkiye ortalamasına göre iyi bir liseye gitmeme rağmen söz verdikleri bilgisayarı almadılar. Çünkü virüs çıktı, durumlar kötü. Aileme bazen bende isyan ediyorum fakat saygılı olun.
2 tane araba aldılar yani durumlarının var büyük ihtimalle babamdan istemeyede korkuyorum

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
hocam anneme biraz dinlenemezmiyiz diye sordum dinlenemezsin dedi geçen sende lgs vardı hiç böyle değildi

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
sürekli 9 aydır ders çalış diyerek baskı yapıyolar bikeresinde 3 ay dinlendik 9 yadır acısını çıkarıyor ablam geldi o bana test çözdürüyo işim gücüm yok bide onla uğraşıyorum neymiş efendim destek oluyomuş valla annem olmasa fena söverdimde neyse canlı dersler derken ödevler falan günde 6 saat ders garanti var 8 saate çıkıyor bazen bazen dediğim sık 9 ay çalıştım ekran kartı istiyorum ne gerek var falan diyor Berat sadece çalışsın bütün olay bu ablam bana bi ara 2 ay test vermedi biraz rahatladım gene başladı 12 yaşındayım şimdi anneme sövmemek için zor tutuyorum kendimi 2 gün ödev yapmadım ödev olupta tembellikten yapmamak değil ödev yoktu mıymıylanıyor 1 gün ders çalışmasam biyerine batıyor işi gücü falanda yok zaten elimin tersiyle bi geçiricemde neyse napıcam illa kavga mı etmemiz lazım ?
Banada ders yaptırıyorlar pc de kötü ama 2 sene sonra alacaklar sana tavsiyem sabret

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
hocam sabah kalkıyorum kahvaltı biraz ara sonra direkdersler yemek yiyorum gene ders 8 e kadar ders sonra belki biraz 20 fps gta falana benden çok daha tembel olan öğrenciler RTX oynar ben vega 8
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizde haklısınız evet
bende aynı durumdayım,elin çocuğu bi ara matematikten 20 fenden 30 getirmişti,okulda rdr2 oynadığını söylemişti pc den,benim bilgisayar minecraftın son sürümünü 30 fps açıyor anasını satayım

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Hocam büyüdüğünüzde siz rahat edeceksiniz ama ;)
çöp bir pc vardı,1-2 sene önce bi deneme sınavında din kültürünü tek full çeken ben olmuştum koca okulda,aynı zamanda okul birincisi olmuştum,bunu duyan emekli din öğretmeni olan dedem bana bi pc almıştı,şuan onla yazıyorum,lgs zamanım yaklaşıyor,umarım haklısındır

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Birde pc n cok iyi daha ne istiyorsun?

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935