Aidata'dan Yatak Odanıza Özel LCD TV

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
LCD televizyon konforunun sadece oturma odasıyla sınırlı kalmasını istemiyorsanız, Aidata LC2206 LCD TV, 22 inçlik uygun boyutu tam yatak odanıza göre.

LCD televizyonun yalnızca oturma odasında bulunması, geç saatlerde televizyon karşısında koltukta uyuyakalmak gibi problemler çıkarabiliyor. LCD TV seyir zevkini yatak odasına taşıyan Aidata, küçük boyutlu LCD TV LC2206 modeliyle bu problemleri tarihe gömmeyi hedefliyor.

22 inç ekrana ve 1000:1 kontrast oranına sahip olan LC2206, 5ms tepki süresiyle yüksek kalitede görüntü sunarken; VGS, S-Video ve RF bağlantılarıyla da sinema, oyun ve maç keyfini yatak odasına taşıyor.

aidata-lc2206.jpg

Yazan: Erhan Kahraman
Bilgi İçin: Aidata
SDN - http://shiftdelete.net

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
çok güzelmiş ben temmuzda düğünden sonra alayım bir tane

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
bi yatak odası vardı tc olmayan artık yatak odasından da tv olcak :S ben kendi adıma istemem yatak odamda tv falan :) gerek yok her oda da oluyo zaten ;)

Teşekkürler Alengirli :)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Yanlız evliyken o tv'de lig tv olmaması gerekiyo erkekler her an yatak odasından kovulabilirler :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
mila12 dedi ki:
Yanlız evliyken o tv'de lig tv olmaması gerekiyo erkekler her an yatak odasından kovulabilirler :D

zuhahahahahaah aynen katılıyorum :D :D :D hanım kovar valla ama ben benim hanımı alıştırmaya çalışıyorum futbola arasıra pes 2008 oynuyoruz

MuzuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben uyurken tv seyrederse odadan kovarım falla :P
seste uyuyamam ben :S

ama her evde 2 tv şart ^^

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bence bu boyutlarla mutfağa daha uygun. Ama ilgili firma yatak odası diyorsa yatak odasıdır :D

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
benim yatak odamda bir tv var birde hatuna almak istiyorum ama gidip de aidata tv alıp al bu senin diyemem ayıp denen bişey var :D aidata nedir yahuu :D

sanane72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni evli adama (ve kadına) yatak odasında, hatta evde tv ne gerek? En az 2 sene eve sokmayın, evliliğin tadını çıkarın. Aşık olduğun kadın ile gez, toz, konuş. Evliliğin en güzel yılları ilk 2-3 yılıdır. Çocuklar ortaya çıkmaya başlayınca yukarıda saydıklarımı istesen de zor yaparsın. 2 sene televizyon seyretmezsen bir şey kaçırmazsın ama seyredersen çok şey kaçırabilirsin (tecrübe konuşuyor).