Ahmet Kaya - Ah!

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
[SDNTV3][/SDNTV3]http://www.youtube.com/watch?v=jI_s1TmuPbc&feature=related

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Spy dükkanı yıktıracan bana yine :mad:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Daha önce söylemiştim.Adamın siyasi fikri beni ilgilendirmez.Kendime göre şarkılarının içinden ayıklamalar yapıp dinliyorum.

Duygusal bir şarkısını sırf adam yanlış işlerin altına imza atmış diye dinlemezlik etmem.

Cımbızla çekerim beğendiğim eselerini..

Misal:

YouTube - Ahmet Kaya-Sivastopol Marşı

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Daha önce söylemiştim.Adamın siyasi fikri beni ilgilendirmez.Kendime göre şarkılarının içinden ayıklamalar yapıp dinliyorum.

Duygusal bir şarkısını sırf adam yanlış işlerin altına imza atmış diye dinlemezlik etmem.

Misal:

Bu parçasını yeni duydum güzelmiş...:)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275

Misal:

Katılıyorum sonuçta Bir Sanattır bu sanatı ne siyasete karıştırmamak gerek sonuçta adamı dinliyorum diye onun siyasi fikirlerine ortak olmuyorum Ben aynı zamanda Zülfü livanelide dinlerim mustafa yıldızdoğanda ikisininde eserlerini dinliyorum...

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Katılıyorum sonuçta Bir Sanattır bu sanatı ne siyasete karıştırmamak gerek sonuçta adamı dinliyorum diye onun siyasi fikirlerine ortak olmuyorum Ben aynı zamanda Zülfü livanelide dinlerim mustafa yıldızdoğanda ikisininde eserlerini dinliyorum...

Tartışılır, ama tartışmaya gerek bile görmüyorum..