- Reaksiyon puanı
- 9,387
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ve dünya ekonomisindeki son gelişmeleri Ahmet Hakan’la Tarafsız Bölge’de değerlendirdi.
Ahmet Hakan: "...Ben hani çok ekonomiden anlayan biri değilim ama dolar yükselince telaşlanıyorum, kur yükselince telaşlanıyorum, eyvah diyorum, her şey pahalılanacak, ülkemizin ekonomisi kötüye gidecek, endişelenmeli miyiz?" sorusuna.
Bakan Albayrak: "Birincisi şunu sorayım size, dolarla mı maaş alıyorsunuz"
Ahmet Hakan: "Hayır"
Bakan Albayrak: "Dolar borcunuz mu var?"
Ahmet Hakan: "Yok."
Bakan Albayrak: "Dolarla bir işiniz var mı?"
Ahmet Hakan: "Yok ama etkilemiyor mu hayatımızı?"
Bakan Albayrak: "Şöyle. Şimdi tabii Türkiye 80'li yıllardan itibaren..." diyerek şu cevabı verdi:
Peki siz dolar yükselince, kur yükselince endişeleniyor musunuz?
Ahmet Hakan: "...Ben hani çok ekonomiden anlayan biri değilim ama dolar yükselince telaşlanıyorum, kur yükselince telaşlanıyorum, eyvah diyorum, her şey pahalılanacak, ülkemizin ekonomisi kötüye gidecek, endişelenmeli miyiz?" sorusuna.
Bakan Albayrak: "Birincisi şunu sorayım size, dolarla mı maaş alıyorsunuz"
Ahmet Hakan: "Hayır"
Bakan Albayrak: "Dolar borcunuz mu var?"
Ahmet Hakan: "Yok."
Bakan Albayrak: "Dolarla bir işiniz var mı?"
Ahmet Hakan: "Yok ama etkilemiyor mu hayatımızı?"
Bakan Albayrak: "Şöyle. Şimdi tabii Türkiye 80'li yıllardan itibaren..." diyerek şu cevabı verdi:
Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=4Jlv0tK053M
Son dakika haberi... Bakan Albayrak'tan CNN TÜRK'e önemli açıklamalar | Video - Ekonomi Haberleri | Video
Ekonomi Haberleri - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ve dünya ekonomisindeki son gelişmeleri Ahmet Hakanla Tarafsız Bölgede değerlendirdi. H...
www.cnnturk.com
Peki siz dolar yükselince, kur yükselince endişeleniyor musunuz?