Ahmet Çakar'dan Fırat Aydınus'a ağır eleştiri

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
41
Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, derbi sonrasında Fırat Aydınus'u çok ağır eleştirdi.

turkish-referee-firat-aydinus_lqxjrnr98fw1sxr1fpeef1mk.jpg


Eski futbol hakemi Ahmet Çakar, Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrasında hakem Fırat Aydınus'u yerden yere vurdu.

Sabah'taki köşe yazısında Fırat Aydınus'un artık hakemlik yapmaması gerektiğini yazan Çakar, " Fizik mükemmel, çok da yakışıklı... Oyuncularla ince ince esprileşiyor. Aşk filmlerinin unutulmaz jönleri gibi. Ama iş biraz zorlaştı mı, ciddi karar vermesi gerektiği anlarda korku filmlerindeki hayaletten korkup, mekanı bırakıp kaçan figüranlara benziyor. Dün net bir ofsayt gol ve verilmesi gereken en az 3 kırmızı kart varken jönümüz hepsine gülerek, oyuncularla bakışarak ve sportif anlamda cilveleşerek yanıt verdi." ifadelerini kullandı.

Aydınus'un maçtaki hatalı bulduğu kararlarını derleyen Çakar, "Fenerbahçe'nin attığı ilk golde top sağdan ortalandığında Van Persie, açık bir şekilde ofsayt... Top ona doğru geliyor ve Hollandalı topa dokunmasın diye Muslera topu son çare tokatlıyor. Van Persie'nin rakibe müdahalesi var. Dolayısıyla Fenerbahçe'nin attığı ilk gol hatalı. Sneijder'i maç boyu dövdüler. Souza'nın Sneijder'e yaptığı hareket mutlak sarı. Hatta kırmızıya bile dönebilecekken hakem kart vermedi. Oysa ki verse ikinci yarıdaki ikinci kartla Souza oyundan atılacaktı. Yine ikinci yarıda Ba'nın Burak'ın kalçasına attığı açık bir diz var. Top oyunda değildi, çizgi hakemi görmüş olsaydı Ba da oyundan atılacaktı. Yasin'in Diego'ya bir hareketi var ki bunu atmayan hakemi hakemlikten atarlar. Ama Fırat, Yasin'i de atamadı. Bunlar hakemin büyük hataları. Birçok ufak hatasını söylemiyorum bile. Çünkü o kadar çok ki." dedi.

KAYNAK
 

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,896
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,390
Puanları
4,958
Yaş
41
Ahmet Çakar gitsin yumurta kırmayı yada menemen yapmayı anlatsın. Sadece ondan anlar.
 

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,667
Reaksiyon puanı
2,158
Puanları
3,358
Yaş
41
Aydınus'u sabaha kadar eleştirebilir. Çünkü hakem değil.
 

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Katılım
2 Haziran 2014
Mesajlar
4,754
Reaksiyon puanı
2,549
Puanları
293
Yaş
124
Merak ediyorum burağa daha fazla ne yapmalıydı o pozisyonun penaltı olması için çok net penaltı verilmedi her zaman helal olsun adamlar oynadı kazandılar diyordum bu sefer maalesef hakemle maçı kapattılar.Ayrıca meireles sonlarda kendini bilerek yere attı çok net gördü hakem sarı kart yemesi lazımdı yemedi.
 

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,896
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,390
Puanları
4,958
Yaş
41
Derbi maçlara neden bu adamı veriyorlar ki anlamıyorum. Hiç mi takip etmiyorlar bu adamı.
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,870
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,126
Puanları
8,958
Ahmet Çakar %100 doğru söylüyor.
 
Üst