Bu konuyu okuyanlar

Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
2041774_620x410.jpg


Son dakika... Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü Ağrı'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'den acı haber geldi. Leyla Aydemir'in cansız bedeni Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde bulundu. Acı haber, herkesi yasa boğdu. Yerel yöneticiler, dün arandığı ve bulunamadığı yerde bugün bulunması nedeniyle, küçük çocuğun bedeninin bugün bırakıldığını düşünüyor. Cansız bedeni Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından bulunan küçük Leyla'nın yüzünde darp izlerinin olduğu belirtiliyor
Ağrı'da, 18 gün önce, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'den acı haber geldi. Ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde bulundu.
YÜZÜNDE DARP İZLERİ OLDUĞU BELİRTİLİYOR
Habertürk muhabiri Çetiner Çetin'in edindiği bilgilere göre minik Leyla'nın cansız bedeni Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından bulundu. Dün Sondaj yapılan bölgede bugün bir kez daha arama yapıldığı ve Leyla'nın cansız bedeninin bulunduğu belirtiliyor. Yerel yöneticiler, dün arandığı ve bulunamadığı yerde bugün bulunması nedeniyle, küçük çocuğun bedeninin bugün bırakıldığını düşünüyor. Küçük Leyla'nın yüzünde darp izlerinin olduğu belirtiliyor.
Öte yandan, Leyla'nın cansız bedeni kaybolduğu köyün 3 kilometre uzağında bulundu. Habertürk TV'ye bağlanan İHA Ağrı muhabiri Ahmet Genç ise minik Leyla'nın cansız bedeninin dere kenarında bulunduğunu ifade etti.
AFAD BAŞKANI: BİR ANDA KAYBOLMASI OLAĞAN DEĞİL
Habertürk TV'ye bağlanan AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ise, "Bugüne kadar yakın çevrede aranmadık yer kalmamıştı. Gözden mi kaçtı, sonradan mı bırakıldı bilmiyoruz. Ağrı'dan ve Van'dan ekiplerimizi gönderdik. Adli bir vaka olması bizim kendi yeteneğimizden başka beceri gerektiriyor. Olayın oluş biçimi açısından bakıldığından bir çocuğun 10-15 dakika içerisinde gözden kaybolması olağan bir olay değil. Bu tür vakaların çocunlukla adli olduğu görülüyor. 4 yaşında masum bir kız çocuğu başına neler geldiği yapılan araştırmalar ile belli olacaktır. Başımız sağolsun" ifadesini kullandı.

Jandarma, AFAD, UMKE, Kızılay ve arama kurtarma ekipleri, günlerce metruk binalarda, tarlalarda ve sazlıklarda Leyla'yı aradı. Bakılan yerlerin üzerinden defalarca geçildi. Köyde başlatılan çalışmalar köy dışına kadar taştı.

İçişleri Bakanlığı tarafından kurulan özel ekip, Leyla'yı aramak için seferber oldu. Sadece görevliler değil, çalışmalara Batman'dan gelen 5 kişilik gönüllü avcı ekibi de katıldı. Dere yataklarında ipucu aradılar. Bugün ise minik Leyla'dan acı haber geldi.

Leyla'nın Dedesi, torununun bulunması için 300 bin lira ödül koymuştu. Cumhuriyet Savcılığı da Leyla'nın 5 halasının ifadelerine başvurmuştu.

1530548371146.png


EYLÜL'ÜN DE CANSIZ BEDENİNE ULAŞILMIŞTI

Ankara’da 1 hafta önce kaybolan 8 yaşındaki Eylül’ün cansız bedeni, bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulunmuştu. Eylül'ü arama çalışmalarına katıldığı belirtilen ve ifadesinde çelişkili bilgiler veren U.K. gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Ankara Valisi Topaca, “Cinayeti Uğur K.’nın işlediğine dair işaretler var. Eylül’ün gömüldüğü o alanda o elektrik direğini de zanlı kendisi dikmiş” ifadesini kullanmıştı.

2041774_7e77532c6a34da32fd3407ef011728a4.jpg


DİYARBAKIR'DA KAYBOLAN YUSUF'TAN DA HABER YOK

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde iki gün önce kaybolan 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz’dan halen haber alınamadı. Yılmaz’ın bulunması için jandarma, AFAD, UMKE ve Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler her yerde alan taraması yapıyor. Yılmaz ve ailesinin uzun süre ailesiyle İstanbul’da yaşadığı ve 5 ay önce çobanlık yapmak için ilçeye geldikleri öğrenildi.

DİYARBAKIR'DA KAYBOLAN YUSUF'TAN DA HABER YOK

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde iki gün önce kaybolan 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz’dan halen haber alınamadı. Yılmaz’ın bulunması için jandarma, AFAD, UMKE ve Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler her yerde alan taraması yapıyor. Yılmaz ve ailesinin uzun süre ailesiyle İstanbul’da yaşadığı ve 5 ay önce çobanlık yapmak için ilçeye geldikleri öğrenildi.

HATAY'DA KAYBOLAN UFUK TATAR'I ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Amanos Dağı eteklerinde bulunan Arpalıuşağı Mahallesi'ndeki yakınlarına ailesiyle birlikte ziyarete giden 6 yaşındaki Ufuk Tatar, zihinsel engelli bir yakınıyla ormanlık alanda bulunan kaynaktan su doldurmaya gitti.

Bir süre sonra çocuğu su kaynağının bulunduğu alanda bırakarak bölgeden ayrılan aile yakını geri döndüğünde Tatar'ı bulamadı.Ufuk Tatar'ın kaybolduğunu fark eden ailesi de durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri bölgede drone ve iz takip köpeğinin de katılımıyla arama çalışması başlattı.


1530548568871.png


Kaynak: Habertürk
 

KNMX

Dekan
Katılım
2 Temmuz 2017
Mesajlar
6,936
Reaksiyon puanı
3,747
Puanları
113
Çok üzücü :( Ne istiyorlar bu masum çocuklardan![emoji35]
 

Son mesajlar

Üst