Ağrı'da katliam gibi trafik kazası 13 Ölü 10 Yaralı

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
760639_detay.jpg
favorilere_ekle_btn.png

Ağrı'da minibüsle kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 13 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ağrı çevreyolunun 3. kilometresinde, Bülent Ögdüm idaresindeki 34 BF 4045 plakalı minibüs ile Ercan Aydın yönetimindeki 19 KC 855 kamyonet çarpıştı.

Kazada 13 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. 13 kişinin cesedi Ağrı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaralılar, Ağrı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
ÖLEN VE YARALANANLARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Feci kazada ölen 13 kişinin kimlikleri tespit edildi.

Kazada ölen vatandaşların kimlikleri şöyle: İsa Karadağ, Salih Karadağ, Çetin Erkut, Muhammet Üstündağ, Dinçer Çetin, Ebru Adalı, Fatih Yıldız, Abdurrahman Demir, Mehmet Deniz, İbrahim Adalı, Demet Kızılay, Dilara Kızılay ve Nara Kızılay.

Yaralanan 12 kişinin isimleri ise şöyle: İsmet Sarı, Fırat Karadağ, Halis Baran, İlhan Tan, Bülent Ögdüm, Ercan Aydın, Ferhat Yıldız, Feyyaz Yıldız, Ferdi Yıldız, İlhan Önder, Okan Önder, Mustafa Söğüt''

YARALILAR KAZA ANINI ANLATTI
Bu arada, kaza anını AA muhabirine anlatan yaralılardan İlhan Tan, Tutak ilçesinden Erzurum'a doğru gittiklerini belirterek, ''Karşı yönden gelen araç takla atıp, yan yattı. O sırada adeta buzun üzerinde kayar gibi gelip bizim aracımıza çarptı. Ondan sonrasını hatırlayamıyorum. Yerden kalktığımda ölü insanları gördüm. Onlara yardım etmek istedim fakat gücüm yoktu'' diye konuştu.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
Kazanın ardından Ağrı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 13 kişinin öldüğü kazada yaralı sayısının ise 12 olduğu bildirildi.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı: ''21.07.2012 tarihinde saat 05.30 sıralarında Ağrı çevreyolunda Erzurum istikametinden Ağrı istikametine seyreden 34 BF 4045 plakalı minibüsün arka sağ lastiğinin patlaması sonucu karşı şeride geçerek, karşı yönden gelen 19 KC 855 plakalı kamyonetle çarpışması sonucu 13 kişi ölmüş, 12 kişi de yaralanmıştır.''

haberturk

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ne kadar katliam meraklısı, kandan beslenen bir medyamız var. Şok şok şok katliam gibi kaza. Başlığa bak. Gibisi ne oluyor? Ya katliamdır ya değildir. Gibiyse zaten katliam değildir.

energyy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne kadar katliam meraklısı, kandan beslenen bir medyamız var. Şok şok şok katliam gibi kaza. Başlığa bak. Gibisi ne oluyor? Ya katliamdır ya değildir. Gibiyse zaten katliam değildir.
orda insanlar ölmüş takıldıgınız şeye bak .. ALLAH rahmet eylesin..

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
milletimizin çoğu araba sürmeden haberi yok ve ne trafik kuralına uyan var ne işaretlere...her önüne gelene ehliyet veriyorlar.9 ay içinde 3 defa arabama çarptılar hepsi kusurlu...ben inanamıyum o kadar kötü direksiyoları varki nasıl ehliyet vermişler ağzım açık kalıyor özellikle bayanlar önde.ya arkadaş gidin boş alanlarda kendinizi geliştirin sizin yüzünüzden diğerleri mağdur oluyor.en sinir olduğum trafik kuralı ihlalleri şunlar: sinyal vermeden şerit yada dönüş manevrası yapanlar,yada sağa yada sola dönüş yapacakların en ters şeritten diğerine geçmeye çalışmaları ve arabanın kıç kısmına kadar girenler.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0

teşbihde hata olmaz :) o başlık sıradan atılsa da kimse okumazdı haberi :) daha çok takınılacak başlıklar mevcut burada pek bir kusur göremedim.Allah rahmet eylesin.