Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Cilde iyi gelir mi bilmem de vücudumuz için çok sağlıklı bir eylem konuşmak tatsız da olsa böyle ?Yakında o bilim adamları gaz çıkarmanın da cilde iyi geldiğini yazarlarsa duyup da inanmamak gerekir.
Kendilerine hayrı olmayan uzmanların, bilim adamlarının (!) halleri... Tamamen duygusal ve trajikomik yazdım olayı, bilmem anlatabildim mi?
Bill gates öyle demiyor ama mesela ineklerin gaz çıkarması dünya için büyük tehlike imiş:Cilde iyi gelir mi bilmem de vücudumuz için çok sağlıklı bir eylem konuşmak tatsız da olsa böyle ??
??
Ben insanlar için söyledim zaten ???Bill gates öyle demiyor ama mesela ineklerin gaz çıkarması dünya için büyük tehlike imiş:
(Bir gün insanlık köle olduğunda, aynısını insanlığa da dayatırlar. )
Bill gates YAPAY ET projesi için böyle bir kamuflaj ayarlamaya çalışıyor![]()
Güldüğümüz yok ki ??Doğru olabilir aslında, iyi bir cildim var. ?
Lama tükürüğü içerikli krem satılmaya başlanabilir her an dikkatli olalım???Ben de diyorum ki (denemedim ve uzman da değilim)
Şu yakışıklı lama yüze tükürürse çok daha parlak ve pürüzsüz bir cildiniz olabilir. Bence daha mantıklı çünkü organik tükürük ve doğal krem yerine geçebilir. Boşuna hayvan gördüğü insanlara (veya insanlığa...) tükürmüyor yani
Hayvanın bir bildiği vardır.
![]()