Ağlamak istiyorum

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
cumartesi günü electroword'ten 102 ekran sony lcd tv aldım, 30dk. önce eve kargo ile geldi, ambalajını açarken ilk olarak benim açmadığımı farkettim, kıllandım, tv nin arkasındaki vidalara baktım, hepsinin boyası çıkmıştı :surprised: :(

hemen electroword müşteri hizmetlerini aradım ve bana tv yi ambalajından benim çıkartmamam, yetkili servisin çıkarması gerektiğini söylediler, tabi daha önce bana böyle birşey bildirilmemişti :pinch:

bence yetkili servisin geleceği filan yoktu, sadece böyle durumlar için kullandıkları bir yöntem ama olan oldu.

electroword'ten çakma bir sony 102 ekran televizyonum oldu :mrgreen:

electroword'ten alışveriş yapan ve yapacaklara tavsiyem "uzak durun:excl:"

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
saol...

ben böylelerine sherefsizz diorum... kim bilir senin başlına geldiği için sen neler demnişindir...

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
hadeee yaa biz hep electroworld de alıyoruz elektronik eşyalarımızı.hiç bir sorunla karşılaşmadık şimdiye kadar allaha şükür

hostile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şirket hakkındaki ikayetlerinizi iletebilirim bizim iş merkezinde genel müdürlüğü var :))

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Böyle adilikler çok oluyor...
Bir arkadaşımıza 5 yıl evvel bir VCD oynatıcı almıştık, eve götürüp bir film taktık filmin sonuna geldik, filmi çıkartmaya çalışıyoruz CD çıkmamakta ısrarcı... Makinayı elime aldım, garanti bandı yırtık, vidalar enaz 10 kere açılıp takılmış, her vida farklı şekillerde... Bunu görünce direk makinayı açtım, oda neyin nesi CD okuyucu blok ile üst kapağı arasında bir florasan ampül ambalajından yırtılarak yapılmış bir darbe emici sistem var... :D Böyle bir sistem mantığı sadece türkiyede olacağından makinayı kapatıp aldığımız yere gittik, bir cd takıp, bir dakika bekleyip çıkartmaya çalıştık cd çıkmamak için kendini yırtıyor tabi... Bir tornavida istedim... Makinayı tekrar açtım... Ve kıyameti kopardık... :D

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Büyük geçmiş olsun kardeş :)

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve bana dönüş yapacaklarını fakat ne zaman olacağını söylemediler :angry:

bugün tv yi değiştirmezler ise yarın gazeteci arkadaşlar ile konuştum haber yapmayı düşünüyoruz, tk derneğinede başvurdum.

@corpuscallosum elektronik işi şans işidirde bu biraz farklı, sana olmamış bana oldu;)

eğer bu çakma sony yi değiştirmezlersede, tv ile bişeyler yapmak istiyorum, fikirlerinizi bekliyorum. (örnek: balkondan aşağı atmak) :mrgreen: