Ağladım, Sevdiğim İnsan İçin Ağladım :(((

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Başlık gayet açık.Duvarında paylaşmıştı.Nil Karaibrahimgil Havuz Problemi. Dinledim.İçimden ağlamak geldi.Daha kızla sevgili bile değildik ama canımdan çok seviyordum.Ondan sonra seveceğim tek kızın bizim kızımız olacağını söylemiştim, onu annem kadar çok seveceğimi söylemiştim.Olmadı aramız bozuktu cevap bile vermedi, engelledi, sildi :( İstemesemde içimden ağlamak geldi bu şarkı eşliğinde :(Bol bol ağladım.Bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum :(Aşk buysa Allah aşkın belasını versin.Bir daha kimseye aşık olmayacağıma yemin etmiştim söz vermiştim olmayacağımda yaşım 16 belki daha ama olmayacağım.Benim hayattan tek istediğim oydu, herşeyiyle güzeldi bana ama olmadı işte olmadı :( İçimi de döktüm bu arada ama rahatlayamadım :(

cosmosfb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayat böyledir işte.. belki yaşıtız belki daha büyüksün yada küçüksün ama nedense her erkek bu geçiş dönemini yaşıyor... ayrıca sana ne söylesek boş... git kendine yakın bulduğun bir arkadaşına paylaş bence.. şuanda kadar deneyimlediğim en işe yarar çözüm bu!

ulass09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok iş bulmakla olmuo ben calısıodum işi bırakmıştım :) wayy be 15 sene gecti :rolleyes:

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
Başlık gayet açık.Duvarında paylaşmıştı.Nil Karaibrahimgil Havuz Problemi. Dinledim.İçimden ağlamak geldi.Daha kızla sevgili bile değildik ama canımdan çok seviyordum.Ondan sonra seveceğim tek kızın bizim kızımız olacağını söylemiştim, onu annem kadar çok seveceğimi söylemiştim.Olmadı aramız bozuktu cevap bile vermedi, engelledi, sildi :( İstemesemde içimden ağlamak geldi bu şarkı eşliğinde :(Bol bol ağladım.Bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum :(Aşk buysa Allah aşkın belasını versin.Bir daha kimseye aşık olmayacağıma yemin etmiştim söz vermiştim olmayacağımda yaşım 16 belki daha ama olmayacağım.Benim hayattan tek istediğim oydu, herşeyiyle güzeldi bana ama olmadı işte olmadı :( İçimi de döktüm bu arada ama rahatlayamadım :(

hiç kimseyi canından çok sevme kimse bu devirde hiç bir kızda o kadar sevilecek kıymet yok buna emin ol sen 3 kuruşluk insana 5 kuruş değer verince hemen seni aradaki 2 kuruşa satmış buna üzülüyosun kalbinde bi aşk olacaksa oda allah aşkı olsun bu her aşktan daha yüce ve daha kutsaldır ve sonsuza kadar baki sürer

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O kadar üzülmeye değmez zamanla unutacaksın zaten hem yaşıtızda böyle şeylerin çağımızda olması neredeyse gerekli gibi birşey...Yani böyle şeylerde yapılcak tek şey var bir hobi bul yada iş bul kendini ona odakla gitsin...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Zaten ilk aklıma SDN geldi de konu açtım.Paylaşmak istedim.Canımdan çok sevdiğim dediğim yani nasıl diyim Allah'a dua ediyordum mesela benim olsun diye ama hiç bir şeyi onun kadar istemedim.İşte çalışacağım da unutturacağını sanmıyorum.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Abartıyorsunuz abi aşkı. Olmuyorsa olmuyor :) Daha gençsin. Hayat sadece sen olmazsan olmaz ;)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Şimdi bakıyorumda, hep kimi sevdiğimizi konuşmuşuz, ondan acı çekmişiz.

Kimi değilde neyi seveceğimizi konuşsak, sevgiyi ve aşkı nerede bulacağımızı ve nerede aramamız gerektiğini konuşsak?

Bir de kimi ne için seviyoruz? Nefs için mi yoksa karşılıksız mı?

Bunların muhasebesini yapabilirsen acı çekmezsin ve daha mutlu bir hayatın olur, daha düzgün bir sevdiğin olur :)

Herşey düzelir. Geceleri kopan fırtınanın ardından sabah parlak bir güneş doğar :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ben geldim. :yes: Şimdi bize buradan unutursun vs. demek kolay, ama senin için çok zor bunu çok rahat biliyorum.Şekil A örnek ben. :D :D Ben de geçen sene eski kız arkadaşıma sensiz yaşayamam, olmaz vs diyordum sonra ayrıldık bak hala buradayım.Olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok, sen elinden geleni yap içinde konuşamadım edemedim kalmasın yeter.. :)

Selahattin abinin yazdığının üzerine şu sözleri patlatayım.. :P :yes:

Çıkar ne varsa koy ardına bırak hadi gel
Unutuver hadi kötüye bağlama bel
Bir şans ver hadi gelen şu güne
Güneş doğacak bakmasını bilene..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bendensin adrasa :D Her ne kadar burda gülsem de içim ağlıyor :(Ama cidden unutmakla olmuyor ki ben unutamıyorum unutmam yani inşaallah.Düşünmüyorum başkasını sevmeyi ondan sonra ki sevmek diyorum galiba aşk bir kere olurmuş ki aşkı yaşadığıma göre ... Sanırım dedikleri gibi aşk karşılıksız olunca oluyormuş, yitirmeden anlamazmış insan, ben ki sevmekten hiç usanmam :)Sanırım benim farkım kimseyle çıkmamış olmam.Çok güzel kızlar tanıdım, aramın samimi olduğu çok kız vardı ama hiç teklif etmedim bilmiyorum etmek istemedim.Aşkı o kızı tanıyınca anladım.İlk kez onu gördüğümde kalp atışlarım hızlanıyordu, anlamsız şekilde çok mutlu oluyordum, laflarım birbirine dolanıyordu, yüzüne bakamıyordum işte bunun gibi şeyler.Teklif ettim olacak gibiydi sonra bir neden yüzünden aramız bozuldu devamı da işte ilk mesajımdaki gibi :(

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Şu an bir daha aşık olmam diyorsun ama, bir süre geçince o değişiyor.Mesela ben o dediğimden kız arkadaşım ile ağustosta ayrılmıştım.Nisan da başka birine vuruldum.Öyle biri çıkıyor ki eskiyi aramıyorsun bile.Ama benim gibi fırsatı değerlendiremezsen yine yalnızlığa devam edersin. :D Fırsatları değerlendir.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya yaşamadığımdan diyorum böyle belki ama şuda var.Onu ilk gördüğümde hiç öyle güzel falan değildi bana göre tanıdıkça aşık olmaya başladım.Bana normal gelen kız kainat güzeli gibi görünmeye başlamıştı ki artık öyle.Nasıl desem bana asla onun gibisini bulamayacakmışım gibime geliyor ki doğru her insan aynı mı ben onun herşeyine aşık olmuştum.Başka birisine vurulacağım belki ama onun gibi olmayacak.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Korkma daha iyisini bulursun. Aklın başına geldiğinde onun da şu şu huyları vardı aslında dersin.
Belki de iyiki olmamış bile diyebilirsin.
Sadece şu doğru: başkalarını bu kadar kuvvetli sevemeyeceksin...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Sütten ağzı yanan misali olacak yani.. :yes:

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aşk= yüksek miktarda çikolata yemek :)

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
bende şu lafı hiç anlamıyorum "onsuz yaşıyamam"

niye ya o olmayınca sular akmıyomu,her gün aynı günde kurulan semt pazarı kurulmuyomu yada o olmayınca iş yeri o ay maaşı yatırmıyomu,o yok diye bakkal sana veresiye yazmıyomu,ne biliyim o olmayınca araban arızamı yapıyo

Reaksiyon puanı
4
boşver takma kafanı....son bi defa mesaj at.cevap yazmassa ****** et.biz çıkıyoruz sevıyoruz da ne oluyo.5 yıldır aynı kızla çıkıyorum.yaptıgım masrafa harcadıgım paraya peugeot araba alırdım.ama sevince baglanırsın bu doganın kuralı.onunde uzun yıllar var.baska bulursun.saĞ sol maden gibi kız kaynıyor.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Seni düşünmeyen biri için neden ağlıyorsun ki :)
Elbet onu hatırlayacaksın,zaten unutmak yok sadece biraz alışacaksın.Hayat devam ediyor.Onu düşünerek,geçmişe bakarak devam edemezsin ki :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya ama benim önüm şöyle.Şimdi bu yaşım itibariyle bu kızla aram her ne kadar bozukta olsa, beni şeyine bile takmasa da artık bu kızla karşılaşma ihtimalim yüksek.Aslında kendisi benden hoşlanıyor gibi ama işte aramız bozulunca ki sık sık bozuluyor bu en kötüsü oldu.Aramız bozulursa falan karşılaşma ihtimalimiz diyorum ya genelde ilk laf atan o oluyor arkadaşlar ve o takılıyoruz 2-3 saat o bir laf atıyor 1 saat sonra ben bir laf derken tekrar düzeliyor sanki aramız.<br><br>Yani her şeyin tersine dönmesi gibi bir ihtimalde var ama artık yapabileceğim tek şey sabır.Ben yapabileceğimi yaptım yazmadığım aşk mesajı, özür dilerim, affet mesajı kalmadı.(faceden, telefondan) aradım açmadı ardından kapadı telefonunu.Mesajlarıma cevap vermedi.Faceden engelledi sildi.Ben yapabileceğim her şeyi yaptım.Artık zamanla ondan bekleyeceğim.Bir keresinde çünkü hiç bir şey dememiştim.2 ay sonra kendisi faceden eklemişti.Dedim hayırdır falan hayır :) demişti. Yani bizim ilişkimiz baya karışık :D Özlesem de onu yapabileceğim tek şey beklemek olacak.Bir de şöyle bir durumum var.Kız tanıdığım bütün erkeklere göre hani taş diye hitap edebileceğimiz bir kız genel olarak kız-erkek herkes öyle düşünüyor.Samimi,cana yakın, tatlı dilli.Cahil değil nasıl desem tam benim kafa dengim muhabbet edilir.Kafalarımız aynı.Bir de böyle gösterip elletmez gibi bir kız.He ama bu göstermiyorda tabi o anlamda anlarsanız :D Böyle güzel hobileri var(tenis,yüzme,gitar falan hemde baya iyi derecede)Yani anlayacağınız bu kız 4x999999.... bir kız bana göre o yüzden diyorum biraz da böylesini nasıl bulurum diye :D Örnek olarak zengin değiller ama bu ay Londra'ya gidiyor ingilizce kursuna ha ingilizcesi de baya iyi demeyi unuttum.Ardından Hollanda.Teyzesi zengin ama.Yani şimdi size söyleyeyim böyle bir kızı kaçırırmısınız siz üzülmez misiniz Allah aşkına :D